Katten Katt träffar Dr X!!!!STINA!!!!! För bövelen kliv ner från operationsbordet. Dr X ska laga Katten Katt.Jag visste att det skulle gå illa när matte tvättade utegosedjuren. Värst skadad blev Katten Katt. Hon fick en spricka i ryggen och behövde ett kirurgiskt ingrepp. Jag ringde en polare, Dr X hon jobbar lite extra på fritiden och vill inte synas i min blogg. Helt ok för mig. Bara hon lagar Katten Katt, för som det e nu så ramlar det ut små kulor och annat viktigt för en gosekatts bästa.Som ni ser så e Dr X CK. Det betyder att hon e chefs kirurg på den mycket nobla kliniken PLÅSTER OCH DESIVON. Det känns bra att ha henne som polare.Så där ja!! Allt är fixat för en lyckad operation. Då e det bara att börja. Jag assisterar.Lite bedövnig och lugnande, sen e det bara att börja sy. Ohh! Vad det känns bra. Jag har varit så jädrans orolig, Katten Katt har ju gått ner i vikt på grund av alla plastkulor som ramlat ur.
Dr X, vad kan jag hjälpa till med. Jag skulle med glädje sy lite. Inte!! Nähä, jag kan välan stå här och bara vara stilig. Det e ju jag specialist på.Du plåstrar väl om Katten KATT ordentligt.Nu e det snart över KATTEN KATT. Faan va du e duktig. RESPEKT KATTEN. RESPEKT!!!Där satt sista stygnet. Nu e allt över. Puh! Det gick ju bra.Lite bandage sen ska du få vila ut på sjukhemmet KATTOLINSKA ett mycket bra ställe. Där jobbar ju min gudmatte hon kan nog titta till dig.Så där ja nu ska Snygg- Göte en tusan till collie stoppa om dig KATTEN KATT nu e allt bra. Nu ska du bara vila en stund. Jag ska sjunga en liten kattvisa för dig.Mjuk kisse, varm kisse liten boll av päls. Glada kisse, trötta kisse spinn, spinn, spinn.

Om ni undrar hur jag kan så mycket. Jag menar blogga, sjunga, pyssla, läsa och allt annat , det e inget konstigt med det. Jag e ju så jädrans bra. En tusan till collie som gillar att blogga. Vi syns i morgon alla mina bloggarvänner. Ha en pysmysig kväll. Det ska jag!!!!

Här har alla mina polare skrivit
Polaren: Nilla

Ja Göte visst är Kattolinska ett bra sjukhus, det allra bästa. Jag ska ta hand om katten KATT. Var inte orolig.

Puss på nosen

2009-12-09 @ 17:33:03
URL: http://nillasdagar.blogg.se/
Polaren: Greta & Havanna

Åh Göte vår storkusin. Så dramatiskt det är hemma hos er. Vilken tur att Dr.X kunde jobba lite extra. Och så fint du sjunger för katten Katt. Det kommer att fixa sig ska du se. Tänk, nu har både du och vi hopsydda sjuklingar hemma.

Puss på nosen

2009-12-09 @ 17:40:07
URL: http://prinsessangreta.blogg.se/
Polaren: Karin

Vilken underbar blogg!!!!

2009-12-09 @ 19:26:30
URL: http://softisarna.bloggagratis.se
Polaren: Filifjonkan

Hej Snygg Göthe Men åh lille kisse operation ojoj..sån tur att du känner den dr, Det verkade ju som det blev väl gjort också såg att den gick upp i vikt med. Ett präktigt bandage med bra så det inte blir några elaka följder efter op. Nu får du vyssja o vagga så blir det snart bra Kattolinska är ett bra Lasarett för katter absolut. Godnatt med dig Snygg-göthe,

2009-12-09 @ 19:41:12
URL: http://filifjonkan-se.bloggagratis.se/
Polaren: Torsten

Men guuuud, operation för Katten Katt....Vilken jädrans tur att Dr X kunde närvara, för annars vet man inte hur mager Katten Katt skulle vara....såna där kulor i magen har en förmåga att liksom bara försvinna, kanske i någon annans mage eller nånstans!

Du Göte, du råkar ha blivit en stor idol för mej och jag vill lära mej allt du kan, du verkar såååå mogen och välartad på något vis, inte att förglömma ööödmjuk!!!

All heder åt dej!

Syns imorgon!

2009-12-09 @ 19:54:42
URL: http://prinstorsten.blogg.se/
Polaren: Sigge Svamphund

Jäkla tur att ni känner den där doktorn så gosekatten blev fixad igen!

Polaren: Britta

Hmmm....

Undrar om jag skulle ta och kontakta Dr X angående min högt älskade Teddys högerarm (eller rättare sagt avsaknad av denna arm)..

Men....hur skicklig Dr X än är, hur skulle doktorn kunna hitta en arm som passar en Teddy från 1940-talet.....?

Näää, Teddy får nog förbli enarmad - han har ju tre polare som kan hjälpa honom....Kul att du gillade bilderna Göte!

Jag är övertygad om att nallarna är släkt på någe´vis :0)2009-12-09 @ 22:51:58
URL: http://www.oxberget.se
Polaren: alla strövelstorpslagottona

Vilken hyvens grabb du är som ringde efter doktor X. Annars vet man inte hur det hade gått för Katten Katt. Vaka nu över honom ordentligt i natt och ge honom vatten om han vaknar.

gullepussar

2009-12-09 @ 23:40:06
URL: http://lagottoflickorna.se
Polaren: Edith

Göte - du verkar vara en jättetrevlig colliepojke och snygg dessutom. Jag är en collieflicka som bor i Paris, men jag är född i Sverige. Flyttade hit till franska huvudstan när jag var drygt tre månader. Ha' det!

2009-12-10 @ 13:33:30
URL: http://parisercollie.blogg.se/
Polaren: malte o snoken

hej snygg göte! vilken dramatik! vilken operation! det var som ett bra avsnitt ur nån läkarserie! vi länkar till dig om det är ok! vi bloggar redan med en snygg collie i paris hon kanske är nåt för dig?

slafsorama

2009-12-10 @ 14:24:07
Polaren: Tuna

Du är skicklig Göte som kan jobba som operationsassistent! Själv är jag jobbarbas och ser till att alla hantverkare gör vad dom ska i mitt badrum.

2009-12-10 @ 15:21:11
URL: http://tuna.bloggplatsen.se

Skriv du också:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv här:

Trackback
RSS 2.0