Leta julgran och chilla fett!!!!!Tjenare mina vänner. Idag ska matte och jag ut och leta julgran. Det måste ju finnas i skogen tänkte vi. I julgransskogen.Ut med vägen hittade jag en schyst badpöl till Sigge Svamphund. Jädrans fin pöl. Ett riktigt pölfynd.Jag hittade även roliga svampar. Jag menar svampar man blir rolig av. Matte stoppade mig i sista stund. Jag hade öppnat gapet, var redo för en tugga men blev stoppad.  Men GÖTE du behöver inte roliga svampar du e rolig ändå.Matte!! För tusan, jag tror att vi har hittat julgransskogen. Nu ska vi välja gran. Jag får välan bestämma??? För jag e bäst på julgranar i våran familj.  Jag e snuddans  julgransspecialist.
Hmm!! Hur ska jag kunna välja ut en gran i bland alla granar. Jag tycker att alla ser likadana ut. Vad säger du matte....Matte jag har hittat min julgran. GRANEN med stort G. GRANEN med ett GULDGULT band runt stammen. GRANEN som GULL-GÖTE ska ha. Den eller ingen.Ni kanske förstår att jag kom hem utan GRAN. Matte och jag kunde inte mötas, vi kom inte överens. Vi snackade inte samma språk idag. Men vi e vänner . Jag bestämde att vi skulle chilla lite i biblioteket. Jag kanske e så gullig att jag spelar lite på pianot. Det älskar min matte.Jag spelade en truddelutt av en snubbe som heter Mozart. Coolt namn. Han som hänger på gungstolen och tittar intresserat, det e Hobbe en vän till familjen. Han jobbar extra som nackkudde åt matte när hon sitter och stickar. Jädrans bra extraknäck...Tusan jag glömde boken. Den ligger kvar på bordet. Nu ska jag läsa lite, för det gör man ju i ett bibliotek. Det visste ni välan i alla fall. Om ni inte visste det så har jag lärt er något i dag. Jag e en tusan till klok colliepys. En av dom bästa.


Hämta boken tiddelipom....Nu ska vi se vilken sida jag var på. Jag får bläddra rund lite tiddelipom.Torsten nu läser jag för dig. Snön vräker ner - tiddelipom allt mer ju mer - tiddelipom, allt mer ju mer - tiddelipom det snöar.Och nästa vår - tiddelipom om bra det går - tiddelipom ZZzzzzzzzZZZzzzzzzz

God natt bloggen vi syns i morrn!!!!
Här har alla mina polare skrivit
Polaren: Greta & Havanna

Go kväll, Storkusin!!! Du är allt en tusan till kusin du. Leta pölar och läsa sagor för dina kompisar. Och välja julgran till familjen. Men du, om vi inte tar alldeles fel, så är din matte allergisk mot julgranar, sa hon inte det. Eller har det gått över. Men om du klär granen med ullig, gullig colliepäls så går det säkert bra.

Tass och puss på nosen

2009-12-08 @ 20:08:33
URL: http://prinsessangreta.blogg.se/
Polaren: Malin m prickarna

Det är så roligt att läsa alla dina rapporter :-). Tack för att du delar med dig av ditt liv, superduper femstjärnige Göte! Inget dåligt liv heller... Underbart mysigt i biblioteket!

Nu får du bli lite mindre självisk Göte, du kan ju inte välja den fulaste granen bara för att du själv ska glänsa ;-).

Kram kram!

2009-12-08 @ 21:01:42
Polaren: Filifjonkan

Hej Snygg Göthe Men å sån tur att du inte knaprade i dig de där svamparna ojoj kunde gått rent illa det vet du. Men gran hmm .. ja det är svårt när man skall bestämma gran båda två bättre en bestämmer skrattar...den du ville ha såg ju lite egen ut så att säga, men ni får säkert hem en bra endera dagen ska du se. Var det en rysare du läste eller ?? Du somnade gott i den i alla fall böcker kan vara som sömntabletter precis som tvn kan vara det så sov gott med dig så ses vi.

2009-12-08 @ 21:07:15
URL: http://filifjonkan-se.bloggagratis.se/
Polaren: alla strövelstorpslagottona

Det var som tusan så klok du är. Taskig matte som inte vill ha den ursnygga granen som du valde. Gå dit och hämta den när matte är upptagen med något. Säg sen att tomten kom med den.Så bra att du kan läsa dej till sömns, det är mysigt säger människorna.

sömnpussar

2009-12-08 @ 22:31:51
URL: http://lagottoflickorna.se
Polaren: Stefan

Oh vilken underbart fin blogg du har :)kram!

Polaren: Torsten

Rackarns att du somnade mitt i sagan....hade ju velat höra slutet!

Tur att jag fick lära mej vad bibl..o..iotek var för nåt, har jag aldrig hööört talas om!

Hoppas att jag inte väckte dej nu....jag försöker viska och nu smyger jag ut....

Syns imorgon!

2009-12-08 @ 23:07:12
URL: http://prinstorsten.blogg.se/
Polaren: Daniel

Snyggaste granen jag settKonstnärligt!

2009-12-08 @ 23:49:34
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Polaren: Amanda

kolla in min blogg för jag har en tävling där

2009-12-09 @ 06:29:11
URL: http://amandakarlekochliv.blogg.se/
Polaren: malte o snoken

å hej snygg-göte! vi läste din blogg igår men matte var så trött så hon lämnade aldrig nåt tassavtryck! men va glada vi blev när vi såg att du varit o trampat runt lite på vår blogg!! vi tycker du verkar vara en mkt trevlig trevlig o stilig colliepojke!!

slafspussar

2009-12-09 @ 09:06:23
Polaren: Stefan

haha! jasså du säger det? :D jag får väll ta och börja bita på en massa bollar och pinnar så kanske jag också får lika vita tänder som dig ;) Du slipper ju i alla fall alla dessa giftiga kemikalier och sånt..kram! :D

Polaren: Carro

Halloj hjärtat! Du är allt rasande duktig och begåvad som både kan läsa och spela piano! Angående granen så tror jag att det blir bäst att köra på den gamla plastisen, annars blir mamma snuvig och så...plus att sådana dära riktiga tappar alla barren och då måste man städa och det är ju tråkigt!Nu ska jag snart iväg på min nästnäst sista praktikdag! Sen har jag jullov!Hurra!!Puss gosis, ses snart!

2009-12-09 @ 11:02:53

Skriv du också:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv här:

Trackback
RSS 2.0