Nu e det hockeymys!!!!Hej alla vänner!!! OS, OS, OS det blir inte mycket bloggande här inte. Jag ville bara titta in till mig själv och önska er trevlig Fredag. HÅLL NU TASSAR OCH SVANSAR FÖR SVERIGE I KVÄLL. Heja Sverige !!!!

Kärlek, kyssar och ALLA HJÄRTANS DAG!!!!Hej alla mina bloggarvänner. Här kommer jag rusande, full av lust att kramas och kyssas.Stina, Helga vem vill krama mig????Vem vill kyssa mig?? Jag känner mig så full av kärlek!!!Stiiina nu kommer jag och kramar dig. Är du beredd???
En kyss i nacken det e vad du får min bästa Stina. I dag e det ju ALLA HJÄRTANS DAG. Kyss på dig!!!
Jag vet att du älskar mig Stina.... Jag förstår dig, det e inte så svårt..
Alla smågrabbar blunda...Torsten, Elliot jag ser allt att ni tjuvkikar. Grovhångel är inget för er. Rulla ner så blir det barntillåtet igen.
Helga nu e det din tur. Vad önskas??? Kyss, klapp eller kram????
Oupsidaisy!!! Det var inte meningen Helga... Jag kunde inte stanna... Kram på dig. Jädrans va kul det e med ALLA HJÄRTANS DAG..
Gruppkram mina vänner. Vill ni vara med och kramas?? Kliv in i min blogg. Ni får va med om ni vill.Smit inte Helga, vi ska ju kramas mera. Vi ska kramas och kyssas hela dagen. Det har ju någon bestämt.
Jag visste välan att du ville pussas mer med mig. Jag e på ett jädrans pusshumör...

Kära nååån!! Jag tror jag har blivit snöblind. Vem faan e du??? Jag vet inte om det e Stina eller Helga jag jagar. Skit samma dom e mina båda två. Mina finfina tjejer. Idag som vi pussas och kramas hela dagen.....Så där ja!!! Nu har jag fångat in båda två. Lyckliga jag som har två tjejer. Jag e en tusan till tursam colliepys.Har ni fått nog??? Vill ni kramas mer??? Jag kan kramas så mycket ni bara vill....
Mina vänner jag e så jädrans glad. Jag måste tamejtusingen sätta mig ner och skratta.  Hahaha!!!!!Mellanmatte Carolina vad tror du??? Tror du att mina vänner älskar mig lika mycket som jag älskar mig själv??? Det e sånt som jag kan fundera på i bland. Ja i bland när jag e på funderarhumör....Nu mina vänner så skickar jag pussar och kramar till alla som jag känner. Ha en tusan till mysig ALLA HJÄRTANS DAG eller kväll så hörs vi!!!!


Snölek!!!Hej alla mina vänner och ovänner. Ni har välan saknat mig??? Va! Inte!!...  Nu blir jag ledsen. När jag tar ledigt så ska ni sakna mig och tråna efter mig. Snälla nåån!!!  Hur som helsike så har jag saknat er. Det e bara matte som har varit lite krasslig och då får ju jag ta hand om henne. Ni kan välan fatta att jag e ju nästan utbränd, både Paddington med sin näst intill krossade hjärna och matte med sin instabila hälsa....Jag skulle behöva långsemester......I dag hade jag i allafall turen att få gå ut och leka med några väl utvalda familjemedlemmar, husse va så jädrans glad som fick leka med mig. Nu du husse ska jag muuuula dig..... Haha!!!Neeej va faaan gör du husse!!!! Du får inte mula mig. Jag sa att jag skulle mula dig. Jag bestämmer det vet du välan husse för tusan!!!!!
Skithusse det här va sista gången du får snöbusa med mig. Ska det vara så jädrans svårt att göra som jag säger.
Vem tusan kan man lita på? Jag kan bara lita på mig själv. Jag en tusan till pålitlig colliepys en av dom bättre vill jag allt säga. Jag tror att jag ska sätta in en kontaktannons. COLLIEVÄN sökes så lik mig sjäv som bara går att finna.

FINNS DU????Sluta skratta STINA, jag vet välan att jag inte kommer hitta någon av min kaliber....Vi växer ju inte på träd...
Nähä du husse!!! Försök inte fjäska du har ju nästan mulat ihjäl mig. Jag e alldeles utmattad av all snö, nu ska jag använda mina sista krafter till att släpa mig fram till den bästa, ja helt enkelt superduper bästigaste polaren jag har.........nu blev ni nyfnikna,,,,,,,vem kan det va???? Jamen bläddra ner så får ni ju se....Förbövelen det e ju mellanmatte Carolina, nu ska jag skvallra, så ja, ni får gå vidare jag vill skvallra i fred. Det kan ju hända att jag  kryddar mulardramat en del. Ja ni vet skarvar historien... Nä nä, inte far med osanning det gör jag inte. Fy vem sa det???? Torsten din fuling!!! Mina vänner, ni får gå vidare, jag kommer snart.....Carro vet du vad husse gjorde...........skit husse. Hmm... Tycker du det, jaha, Va e ni kvar!!!! Fy, man får inte tjuvlyssna det vet ni välan för tusan....Hahaha!!! Nu har jag hittat på massa tok igen. Ni fattar välan att jag inte e sur på husse. Men hallå!!! Man biter ju inte den hand som kliar så gott. Puss och kram på er!!! Nu börjar ju OS så bloggandet kommer att dyka upp likt spridda skurar. Ni fattar va. Bra!!!! Vi hörs lite då och då alltså!!!!!Seee you!!!

He is alive!!!!!Hej mina bloggisar. Jädrans vad orolig jag har varit för Paddington. Helga skrämde ju skiten ur honom. Han svimma omkull sig och va nästan dö.Det här e en bild på en frisk nalle hjärna. Nu ska vi röntga Paddington för att se  om han har någon skada, jädrans vad spännande. Jag vibrrrrrerar av spänning....Vilken tur att vi hade en röntgen som bara stod och skräpade. Nu ska vi se!!!!Ligg still PADDINGTON, helt stilla, du måste hålla andan, inte blinka, såja nu blev det nog bra.....Ojsan!! Det här ser inte bra ut, PADDINGTON har drabbats av hjärnomskakning, ett tusan till allvarligt tillstånd. HÄR krävs omsorg och kärlek.Nu du PADDINGTON nu blir det till att ligga still en vecka minst. Jag ska pyssla om dig,  sjunga och läsa saga det e vad jag ska göra. Goa fina jag själv. Vilken tur att du har mig. Alla borde ha en Göte det säger jag er...Nu har jag läst en liten saga för Paddington, nu ska han sova. Mjuk nalle, varm nalle, liten boll av päls, trött nalle, sjuk nalle, nu ska du bli frisk, brum brum.....ÄH!!! Jag sjunger en stump till mig själv också. Fin Göte, Snygg Göte, stor och stark e han, bästa collie, starka collie, voff voff voff.... I like it. Yes!!!!

Sagan om den gamla björnen och hans vän stora snälla vargen!!!!Stora snälla vargen det e ju jag tralala. Nu ska jag berätta en liten saga. Det var en gång en gammal nalle som hette Paddington, varje morgon blev han väckt av sin vän stora vargen med en puss på kinden.God morgon PADDINGTON!! Upp och hoppa din gamla björn. Vi ska ut och göra en snögubbe.Fin varm ullmössa på. Gamla björnar måste tänka på att inte inte frysa.Vad mer kan man tänka att en gammal björn ska ha på sig. Hm!! Inte vet jag sa vargen!!!För bövelen, du kan välan hjälpa till lite din gamla björn.Nä, matte nu e jag trött på den häringa sagan. Jag vill inte vara stora snälla vargen. Jag vill vara Stygg-Göte en tusan till rälig colliepys. Matte tänk på att jag e i tonåren. Jag måste få vara bara jag i bland.Matte hjälp mig med dom häringa jädrans stövlarna. Jag börjar mula ihop. Skit nalle hjälp till!!!!Nu så e vi klara, hänger du med ut matte. Kom igen nu, annars tänker jag mula Paddington!!!Ingen kramsnö så långt snoken når. Va fan ska vi göra nu då???? Det va din idé matte att vi skulle rulla en snögubbe. Du kunde välan gått ut och provrullat. Nu äter jag upp moroten som snögubben skulle haft som näsa. Sen ska jag mula Paddington. Ja det ska jag göra. Nu börjar jag  bli på glatt humör. Jag e så påhittig.Oopsie daisy!!!  Paddington ramlade visst omkull.Jag gjorde inget. Matte jag var ju inte ens i närheten.Sluta sura Paddington. Va inte så jädrans kinkig. Lite snö tiddelipom, vad gör väl det tiddelipom, det finns ju tumlare tiddelipom, du kommer att bli torr tiddelipom.....Var så god Paddington hälsa på pumpen. Det e min present till dig. Det här e Stinas lyckopump. Nu kommer du bli glad igen.Vad tycker du Paddington??? Visst e den fin min pump. Det e inte alla som får krama min fina pump, men du får Paddington...BUH!!!!!!OH!! Jisses vad rädd han blev. Jag tror att PADDINGTON har svimmat. Stina hjälp mig!!!!Helga du får blåsa in lite luft i Paddingtons nos. Det kallas nos mot nos metoden. Det kan rädda hans liv. Blås på Helga.
Hur kommer det gå för Paddington?? Lyckas Helga blåsa liv i honom??? Fick Helga snor i munnen?? E det så att Paddington gick på pumpen?? Det mina vänner det får ni veta i morgon.

Lite spänning får det allt vara på denna häringa bloggen. Det e ju min blogg, jag besämmer ju för tusan!!  Vilken cliffhanger, vad tycks?? JAG e Cliffhanger-Göte en tusan till spänningshöjande collie, en av de bästa jag känner. Jag lovar att ni får veta hur det går så sant som jag e Göte, Stygg-Göte ha ha det e jag!!!


RSS 2.0