En vanlig dag, som blev en ovanligt bra dag. Ja på gränsen till makalöst bra.Hej och go Lördakväll på er. Nu ska ni få veta vad jag har döpt Jalle till. Själv tror han att han har gjort sig förtjänt av Jalle von Fornborgen, men kära nån.....det e långt, långt kvar. Häng med ner en våning så ska jag förklara.Jag tror att jag gör det som en rebus. Rävsvans........Plus råttnos......vad blir det?????Rävråttan. Haha vilket vackert namn. Det bästa jag har hittat på detta år. Smaka på namnet Jalle, säg efter mig Rääävrååååttan, du känner välan vad skönt det killar i munnen.  Jaha, nu e det bestämt. Vad tycker du Jalle??? Kommer du trivas med det nya namnet???Jamen vilken liten skvallerbytta bing bong. Springer och lipar hos husse. Skärp dig Jallefjalle fjärthund. Ja det kan du ju också få heta om det känns bättre. Jag e så jädrans snäll i dag och inte vet jag varför. Hm, varför e jag så snäll???Såja lilla gubben. Du ska inte vara ledsen, men du Jalle i dag kan han få göra som han vill för det e .............och han vet inte om det.Ha, inte tusan e jag ledsen, nä jag ville bara gosa lite. Nu ska vi fira GÖTE  med stora bokstäver. Hurra hurra för Göte som fyller 2år idag.Ge mig ett G ( som i GUDOMLIG)Ge mig ett Ö ( som i ÖDMJUK)Ge mig ett T (som i TOKIG I BOLLAR)Ge mig ett E ( som i ENASTÅENDE ELEGANT)Här har ni mig Gudomlig som få, Ödmjuk är mitt mellan namn, Trofast och Tokig i bollar och  Enastående elegant. Vad blir nu det?  Jo det blir VÄRLDENS BÄSTA GÖTE. Hurra hurra hurra. Här ska firas natten lång. Va sa du Torsten??? Hur jag ska fira? Häng med på mitt kalas vetja. Jamen kom alla mina vänner....Nu börjar min fest..... Langos och bira vad mer kan man önska. Trevlig Lörda på er mina vänner och grattis än en gång till mig själv och alla mina syskon.

Hej då bloggen vi syns kanske i morrn!!!!

Pssst!!!!Hejsan på er!!! Jag heter göte med väldans små bokstäver. Jag tror att jag har tappat bort mig själv. Tjoho!! Är det nån som vet vart jag är?Jamen där var jag ju.... Phu! Men jag e inte riktigt glad, jag har älskat alla andra så mycket så att jag för en stund tappade bort mig själv. Mitt makalösa ego som knappt syns med små bokstäver, hoho göte med stora bokstäver vart är du???Hörrödu Kolan!! Du som e så jädrans glad och lycklig.... vad ska jag göra för att bli mig själv igen??Du göte .....nu har jag och Tronada kommit på bästa grejen. Är du redo? BLOMSTERTERAPI..... japp du hörde rätt göte, du kommer bli glad, odräglig och med lite tur så hittar du dom stora bokstäverna, men jag kan inte lova, jo lite, kanske.......Hmm!!! Tror jag verkligen på denna häringa blomstergrejen???Hur tusan ska det kännas??? Vem vet? Matte jag känner inget. När kommer dom stora,  fina, guldiga och självlysande stoooora bokstäverna som man skriver göte med. Kan dom vara borta för alltid????Fasen.....jag tror det händer något...... det börjar spritta......jag känner mig varm......varm av en kärlek...... oups!!!! Det e på gång.....kom till mig alla mina fina BOKSTÄVER.....Jamen skynda er på då......Haha!!!! Här e jag ju....GÖTE med stora bokstäver.....  Den bästa, den vackraste, den mest underbara GÖTE med stora bokstäver som jag känner, när jag ändå är på gång så lägger jag till FIVESTAR i guld.....jamen det e välan inget konstigt med det??????


Rebecca!!!! Jag e tillbaka.....Fulfölis... jag SNYGG-GÖTE e här. Det funkade. Tänk att jag har blivit botad med blomsterterapi. Alla ni som tappat något litet av er själva be någon binda en krans av vackra blommor, sätt den på huvudet och vänta.  Har ni tur så kan det gå bra. Tralala!!!!Jag e så glad att vara tillbaka. Jag e stark och vacker och kan bestämma allt jag vill på denna häringa bloggen. Hm....titta in i morgon vetja för då ska jag döpa om Jalle,  tusan vad roligt.....Han kanske inte gillar det men det struntar välan jag i....jamen det kan ni väl fatta?????

Trevlig Fredag på er vänner och ovänner....äsch jag skiter i ovännerna men mina vänner ni ska ha en tusan till pysmysig Fredag,  ja det önskar jag er!!!!!

See you!!!!!

RSS 2.0