Rapport från mitt hjärta!!!!Hejsan alla mina vänner!!!   Ni som flitigt tittar in och aldrig ger upp, ni som vet att jag kommer tillbaka. Ibland måste jag ju  pausa för ni får ju inte glömma att jag e ju bara en liten hund.  Ibland är det matte som inte riktigt orkar, jamen hon e ju faktiskt bara en liten matte. Men nu ska jag bjuda på lite djup och känslor. Varning!!!!  Ni som  vill ha kvar den bild som jag själv jobbat på att skapa, hoppa över dagens blogginlägg för ni kanske blir besvikna. Ok! Nu till helgens stora händelse. Häng med så ska jag försöka sätta ord på mina känslor.....Jag sprang som vanligt ut i stallet för att valla ut DRAMA till hagen men hon hade ju förtusan fött en unge. Jag blev så jädran glad och fullständigt överrumplad över mina känslor som svämmade över. Men jag samlade mig och sa grattis DRAMA fan va kul att du har fött en unge. Nu har ju JALLE en lagom stor häst att valla. Tusan va bra.Våran lilla arabprinsessa har anlänt. Två veckor försent. Hon e så liten, hon e så söt, jag blev helt varm i hjärtat. Ja ni vet som när jag hittade Jalle i sängen.Vi hade sån tur att Dr X va på besök annars hade det gått åt pipsvängen. Den lilla arabprinsessan ville inte komma ut på det sättet man ska. Nänä, upp och ner tyckte hon va bra. Men nej nu får det va bra sa Dr X på det där sättet lär du inte komma ut unge,  nu får du allt sammarbeta. OK sa ungen och kom ut.....Tusen tack Malin. Om inte du hade varit här, så hade inte hon varit här. Vi e så jädrans glada att du ville hänga en natt med oss i stallet.DRAMA du kan väl putta hit ungen så jag får hälsa?Tjena! Jag heter Snygg-Göte och e chef på den häringa gården. Om du undrar... så e det jag som bestämmer.Här ska du få en välkommen till oss puss. ...Mmm vad tycks??? Finfina grejer förstår du. Det e inte vem som helst som får pussa mig. Jag håller på mig. Matte har sagt att jag inte ska hångla runt hejvilt med alla. Men du, har du något namn???Vad jag heter?  Det är inte bestämt ännu.....Men så länge kan du ju alltid kalla mig för Arabprinsessan.Jaha mina vänner.... Ni fattar välan att jag e glad, lycklig och nästan rörd.... Vad jag ska döpa henne till det vet jag inte. Men så länge kallar jag henne för min lilla ARABPRINSESSA med stora bokstäver....Tooorsteeen!!!  Tänk inte tanken.....  Jag e inte fjollig....  Edith, visst gillar du när jag är så här känslig och mjuk??  Ni förstår mina vänner jag har kommit i kontakt med mitt HJÄRTA.  Jamen det e välan inget konstigt med det????


Här har alla mina polare skrivit
Polaren: Malin

Vilken sagolikt vacker liten nos!!! Sista bilden är ju underbar! Grattis till tillökningen! Det var skoj att spendera en natt hos er :-). Kram!

2010-06-14 @ 17:22:06
URL: http://vetmalin.dinstudio.se
Polaren: Carro

Du e fin du, lilla fluffis! Nu har jag äntligen sovit ikapp, det är slitsamt att fölvaka minsann! Puss, vi ses kanske till helgen!

2010-06-14 @ 17:46:13
Polaren: Becca & Olga

Åhh så söta och rangliga fölen är! :D jag blir alldelles rörd <3

2010-06-14 @ 18:09:54
URL: http://sweetolga.blogg.se/
Polaren: Britta

Käraste Göte! Det vet vi väl att du har ett stort och varmt hjärta :0)

Och nu har du fått en arabprinsessa att älska också - så himla fiiin!

Det är tur att du har ett så stort hjärta Göte - så att ALLA på gården, både två- och fyrfotingar får plats i det.

Men vad sa Jalle om fölet då???

Har han också fått nospussa?

2010-06-14 @ 18:34:23
URL: http://www.oxberget.se
Polaren: Nilla

Ja GÖTE...med stora bokstäver. Vilket stort hjärta du har. Till och med Harry fick ju plats. Hon är verkligen fin...er lilla Arabprinsessa. Tusen tack för den här veckan...även om vi inte sågs så mycket som jag och vovvarna ville. Men får man föl, så får man föl...det är väl inget konstigt med det. Och då har man välan inte tid med släkten. I morgon åker vi hem, förstår du. Hoppas att vi ses mer nästa gång vi kommer ner.

Voffelitass på dig...från Gudmatte, Sessorna och Harry

2010-06-14 @ 19:45:43
URL: http://nillasdagar.blogg.se/
Polaren: Iris

Oj så söt din lilla arabprinsessa är. Vilken tur hon har som föddes hemma hos dig, du som har ett sånt stort hjärta.Kram från syrran SÖT IRIS VON FORNBORGEN

2010-06-14 @ 22:10:47
Polaren: Stella och Doris

Ja det var då verkligen en liten SÖTNOS!!

Förstår att ni är glada över nytillskottet, henne kommer du att uppfostra bra Göte det är vi övertygade om!!Puss på Snygnosen

2010-06-14 @ 22:42:37
URL: http://www.blondinstella.bloggagratis.se
Polaren: Fornborgen

Hej,

Grattis till er vackra Arabprinsessa.

Förstår att det har varit omtumlande för er, skönt att allt gick bra och att Dr X fans på plats.

Nu får du fullt upp GÖTE med både Jalle och en liten Arabprinsessa att ta hand om.

Sköt om er och krama om familjen.

/Bettan och Olle

2010-06-14 @ 23:09:46
URL: http://www.fornborgen.se
Polaren: Totti

Wow, vilken tilldragelse. Jag förstår att ditt generösa hjärta svämmar över. Jag tycker arabprinsessan kan heta Victoria.

2010-06-15 @ 04:55:05
URL: http://www.tottskrutten.bloggagratis.se
Polaren: Torsten

Å Göte, Göte....har ju nyss fått lära mej att det är BRA att vara i kontakt med sina känslor...skulle aldrig ens få för mej att kalla dej fjollig (?!!)

Arabprinsessan är ju jätte fin!!! Vilken tur att allt gick bra och att Dr X var en klippa!

Ni kan ju alltid kalla henne för Snygg-Sessan...

Om du hinner kan du ju ge henne en liten puss från mej också...säg att farbror Torsten är en kille med lockigt hår...

Ha det gott!

Kramar till er alla!

2010-06-15 @ 07:32:37
URL: http://prinstorsten.blogg.se/
Polaren: Rudi

Grattis GÖTE till den fina arabprinsessan! Vilket fynd du gjorde när du hittade henne i boxen! Som vallarobjekt till Jalle blir hon ju perfekt om några dagar när hon stadgat sig lite. Jag gillar grabbar som har hjärta, det är viktigt att ha ett sånt! Killkram!

2010-06-15 @ 08:07:46
URL: http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com
Polaren: Cruellas sida

Ååååååh...helt underbar. blir litte nostalgikänslor här hemma hos oss då vi oxå haft hästar en gång i tiden. Snyggaste Göte med det STORA hjärtat...vad roligt du kommer få i sommar med både Jalle och Arabprinsessan.

2010-06-15 @ 22:14:20
URL: http://crllaue.blogspot.com
Polaren: Elliot Kung af Upphärad

JA jädrans GÖTE, det är allt tur att du har ett så stort hjärta nu när du fått en Prinsessa oxå att ta hand om. Vi visste nog innerst inne allihop att du har ett hjärta av guld :-) och det är väldans fint GÖTE för man skall visa sina känslor, det är det som är MANLIGT.

2010-06-16 @ 01:19:57
URL: http://www.kulan.bloggplatsen.se
Polaren: erika

heeej åh så fin hon är..ja men visst kommer det fram en massa känslor när man ser en sån söt varelse komma ut i välrden vad ska hon heta? cleopatra kanske???=)

2010-06-16 @ 12:50:23
URL: http://elvismammans.blogg.se/
Polaren: Edith

GÖTE med stora bokstäver ... den finaste colliepojke jag vet ... Grattis till er fina ARABPRINSESSA. Den finaste jag sett. Det är klart jag gillar när du är känslig och mjuk. Då gillar jag dig som allra allra bäst. Colliekramar

2010-06-16 @ 19:51:49
URL: http://parisercollie.blogg.se/
Polaren: strövelstorpslagottona

Men oj så det har hänt hos dej. GRATTIS till lilla Prinsessan. Sicken tur att det gick bra, det är så mycket som kan hända när små liv ska ut i världen. Nu har du allt att göra med två små. men det klarar du galant med ditt guldhjärta.

Gosig helg och pussar

2010-06-17 @ 16:40:10
URL: http://lagottoflickorna.bloggplatsen.se
Polaren: Wille

Javisst saknar en dig när du inte hörs av på ett tag, men som du själv så klokt säger, du finns ju där, men ibland måste man ta en paus.

Vilken vacker prinsessa ni fått på gården, arabprinsess dessutom. Matte säger att hon haft en arabvalack en gång och han var så gosig.

Jag tycker du välkomnar den lilla tösen väldigt fint måste jag säga, sen att du är snyggast det vet vi ju, men bara för det är man inte utan djupa känslor, eller hur !

Hon är så fin, och du kan väl bara hälsa henne fråne en som tycker så är du snäll - från mig alltså.

Nospuff på dig kompis !

2010-06-18 @ 13:13:34
URL: http://willebus.bloggagratis.se
Polaren: Älsa o Ästher

Men kära hjärtanes vilken ur söt Arabprinsessa=) vilka fina bilder på er två=)

Ha det nu så bra!

2010-06-20 @ 07:22:55
URL: http://leonland.bloggplatsen.se/
Polaren: Nilla

NÄ...Hörrudu GÖTE med stora bokstäver. Nu har vi fått rapport från både hjärnan och hjärtat. Nu är det hög tid för en ny rapport...kanske från ett öra, svansen eller ena frambenet....vad vet jag. Det är välan inget konstigt med det!!!!!!!!!

Puss på nosen från Gudmatte

2010-06-22 @ 17:02:33
URL: http://nillasdagar.blogg.se/
Polaren: Cruellas sida

Göte var är du? Vi saknar dig!

2010-06-23 @ 08:05:10
URL: http://crllaue.blogspot.com
Polaren: Anonym

Hallå Göte, Hur går det för Arabprinsesssan. Jag förstår att du har mycket att stå i nu, men du kan väl ändå skriva några rader. Trevlig Midsommar! Nospussar

2010-06-24 @ 08:30:30
Polaren: Nilla

Ja nog kan du välan skriva några rader, för bövelen.

2010-06-29 @ 10:25:14
URL: http://nillasdagar.blogg.se/
Polaren: Stella o Doris

Vi saknar dig snygging!!

2010-06-30 @ 23:31:13
URL: http://www.blondinstella.bloggagratis.se
Polaren: Nilla

Har du lagt ner bloggen, GÖTE????? Eller har du bara semesterstängt. Ligger du på stranden och solar nyllet.Eller har det hänt något, man blir ju lite orolig när du/ni inte hör av er på så länge. Kan man få be och få....ett litet, litet livstecken.

Kram

2010-07-02 @ 15:58:52
URL: http://nillasdagar.blogg.se/

Skriv du också:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv här:

Trackback
RSS 2.0