Jag, en mycket älskad colliepys.Vad tusan ska vi göra i dag?? Den frågan ställde jag till min matte. Ingenting sa matte. Aldrig i livet, jag måste göra något. Vi kan välan iallafall gå till postlådan. Det var länge sen jag fick post.Jag visste det. Idag var en bra dag att gå till postlådan. Jädrans vad tråkigt om jag gick dit i onödan. Det kunde ju ha varit post till alla andra utom till mig.Jag hade för bövelen fått två paket. Vilka har skickat post till världen bästa colliepys. Jag e så jädrans nyfiken!!Vad står det nu!! Från gudmatte Pillan. Vad har hon nu hittat på. Jag Fyller ju inte år, matte det gör jag välan inte.Det här brevet har min söta syster Iris skickat. Matte är du säker på att jag inte fyller år?? Nej du fyller inte år sa matte. Du e bara väldigt älskad!!!!Här kolla själva. Söta syster Iris!!!Goa gudmatte Pillan. Jag vet att du älskar mig. Jag e ju Snygg-Göte en tusan till colliepys.Nu ska vi se  vad Söta Syrran Iris har hittat på.En boll. En gul fin boll. Tack syrran. Fan va bra. Nu har vi tre bollar. Nu behöver vi inte slåss. Vi har varsin boll. Vad jag blir glad. Vilket fint brev du skrev till mig. Jag var lite ivrig när jag öppnade så jag råkade riva sönder det lite. Men jag har skannat bilder från brevet. Jag e en tusan till collie. Ett tekniskt geni. Om jag får säga det själv. Jag har haft en himla bra lärare. Gudmatte Pillan. Hon kan hon!!!!


Här letar min SÖTA SYRRA IRIS efter min boll. Vilken syrra!!!!Kolla in!!! Min syrra SÖTA IRIS VON FORNBORGEN en tusan till colliebrud.Syrrans tassavtryck i sanden.Gudmatte Pillan hur visste du att den häringa filmen stod överst på min önskelista. Som jag har längtat efter att få se filmen om Lassie. Ska du inte komma över en sväng. Så kan vi titta tillsammans. Vi kan ha filmmysarkväll. Vad tycks???Pudladamerna är inte bortglömda. Dom ska bli fina i kalufsen. Så kallad kalufsstyling!!! Det ska husse fixa. Han en en tusan till kalufsstylare. Han e helt enkelt en tusan till karl!!!!Stina vad snygg du blev. Stina säger tack till moster Pillan.Sluta larva dig Helga, låt husse styla dig. Du behöver piffa till dig lite din ruskpudel.Wow Helga!!! Vilken kalaspinga. Helga tackar för hårförsköningsmanickerna.

Vilken dag. Jag e nästan stum. Söta syrran Iris, kära moster Pillan jädrans vad ni måste gilla mig. Jag e en sjutusan till colliepys. Du Iris vi måste ju ha en bollträff nästa gång jag närmar mig Stockholm det skulle var roligt. Gudmatte Pillan vad sägs om att du bjuder mig på en smörstekt macka med kantarellstuvning de får du allt göra. Så där ja då vet ni det. Tack för att ni e ni och tack för att jag e jag.

God natt bloggen. Godnatt Söta Syrran. God natt Gudmatte Pillan. God natt alla mina fans. Vi syns i morrn!!!!

Livet e en fest! Håll med om det folk o fä!!!I dag drog vi till stranden husse, matte, jag och pudladamerna!!!Den nya bollen var med så klart. Jädrans vad häftigt det var ingen mer en vi på stranden.Helt plötsligt så får mitt blåa super öga syn på något. Jag blir varm och kall om vartannat. Pälsen reser sig på mig och jag vet inte om jag ser i syner. Jag går närmare och närmare.Förbövelen!!! Min gula tennisboll utan tennis, den har flutit i land på den här stranden. Någon visste att den gula bollen var min. Någon skrev mitt namn i sanden så alla ska förstå, rör inte den gula tennisbollen utan tennis för den e GÖTES. Jädrar vad jag blev glad. Nu tänkte jag att om jag ska bli religiös så är det nu. Jag snackade lite med matte om vad hon tyckte . Hon trodde inte att det skulle funka så bra. Det va något med mitt vokabulär. Va faan e det??


Helga du och jag tar varsin boll. Stina du får jaga. Kom igen. Ta oss om du kan STINA!!!!Hinner du inte i fatt mig din gamla LUSPUDEL. Förbövelen öka tempot STINA!!! Vart tog du vägen???Hur gick det där till. När snodde du min boll. Jag lämnade de ju bara en sekund. Du e slug, du e lömsk man snor inte min boll utan vidare..Wooow!!! Vilket magplask. Coooolt!!!Neeeej!!! Husse kasta inte. Du vet hur det gick förra gången. Snälla ta det lugnt. Ha inte bort mina fina bollar.
Så där går det när man slänger gula fina bollen i sjön husse. Gamla hussar borde välan lära sig av sina misstag. Eller??? Nä!!!Nu e STiNA trött. Men då sa jag, vila en stund tant så kan vi fortsätta om en stund. Jag e en tusan till omtänksam colliepys. Jag tycker att alla borde ha en GÖTE!!! Ullgullig, omtänksam, snygg, vacker och behaglig. Bara så ni vet, ödmjuk e mitt mellannamn. Så det så!!!
Hjälp!! Jag ser dubbelt. Helga både upp och ner. Faan va konstigt. Är det nu något skumt med det här vattnet också??? Jag bör nog bli nykterist på hav och laxvatten. Det händer så mycket konstigt när jag dricker utevatten. Jag lovar alla nu. Bara kranvatten för mig från och med nu.Nu sitter jag helt stilla en stund. Jag ska se om det går över. Helga du e välan bara en och inte två????Yes!!! Nu e vi e gång igen. Jag ser inte dubbelt, jag känner mig som vanligt igen.
Det e lugnt husse. Jag hämtar den. Vattnet e grunt här. Jag blir knappt blöt om magen.Nu e det dags att dra hem till våran by.Vilken jädrans bra dag idag igen. Jag e en tusan till tursam colliepys.Hej då bloggen!!! Vi syns i morrn!!!

Livet e laxigt!!!!Hej kamrater!! I dag känner jag mej lite smygande hemlighetsfull. Jag ska på utflykt till laxtrappan. Det e så jädrans spännande för jag vet inte vad det är. Va faan e en laxtrappa?? Vad gör man där???Vi följer skylten sa mittimellan matte Carolina. Snart e vi framme.Det här e GÖTETRAPPAN, min alldeles egna trappa mitt i skogen. Hur många har en egen trappa??? Det har jag, för jag e ju en tusan till collie och då kan man ha en egen trappa mitt i skogen.LAXTRAPPAN här kommer vi. Nu ska vi titta på laxar. Tjoho!!!Alla laxar var e ni??? Jag har kommit hit för att få se en lax. Vad tusan e ni?Helga, Stina har ni sett några laxar??? Jädrans vad livet e laxigt. Jag undrar bara hur dom har det och var dom är.Hörrni brudar vi går vidare. Inte en lax så långt mitt magiska blåöga kan se. Dom kanske har flyttat till en annan by.Wow!!! Ett utedass. Vilken tur jag som e så jädrans pinknödig.Pssssss! Jädrans va skönt!!! Nu springer vi vidare.Mmm vilket smarrigt vatten!!!Konstigt, det här vattnet smakar inte som det hemma. Det här va ett laxigt vatten. Det bubblar och bränner i halsen. Jag känner hur blodet rusar och jag känner mig lustigt yr och lite galen. I like it!!!!Mitt liv e allt bra LAXIGT!!!! Jädrans vad det e kul att vara jag!!! Tänk om ni kunde prova!!!!
Hej då bloggen, vi syns i morrn!!!!


Hjälp!!!! Jag vill inte vara med!!!Jag känner att något e på gång. Jag vet inte om det e något bra eller dåligt. Matte ger mig ingen mat. Jag tjatar och tjatar men hon tittar åt ett annat håll, går i väg från mig. Struntar i mig. Va fan e det frågan om?? Olust, olust.Göte!! Vad har du i munnen??? Jädrans vad arg matte blev när jag käkade upp en liten kaktus. Får jag ingen frukost så tar man vad man hittar. Jag hittade en kaktus i fönstret. Det va välan inget big deal??? Jag e ju Göte en extra allt,  super collie som vill ha frukost. Det fattar välan alla utom matte!!Det börjar gå upp för mig att det här e på riktigt. Jag kommer inte få någon frukost i dag. Varför??? Du måste svara?? Jag e hungrig och nu kom husse hem också. Vad e det här!! Jaha! Ska vi ut och åka bil. Nu förstår jag dom ska överraska mig med ett HAPPY MEAL på Mc Donalds, faan vad dom e gulliga. Husse, matte jag älskar er.Nähä!!! Jag känner inte igen mig. Det luktar inte hamburgare. Jag ser inga hamburgare. Vart är jag. Husse, matte vad har ni hittat på???Halllå!!! Vart har jag hamnat???Här vill inte jag gå in. Det känns inte bra. Matte, husse nu åker vi hem. Kom igen!!! Vi ååååker!!!Guud vad det snurrar!!! Vad ska dom göra??. Tänk om jag inte överlever. Jag har ju inte sagt hej då till mina vänner. Jag e rädd. Jag har ingen kontroll. Tänk om jag kissar på mig. Piinigt!!! Nej husse du får inte lämna mig. Stan....kva....ZZzzzZZzzzSåja lilla gubben!!! Husse e här, husse går inte i från dig, snart vaknar du och då e allt som vanligt.Jag lever. Jädrans vad rädd jag var. JAG e så glad att jag lever. Jag har ju bara röntgat mina höfter och armbågar. Det kändes ju inte ens. Puhh!! Vilken tur att JAG kan fortsätta och blogga annars hade ni allt saknat mig. Men jag e här. Jag e Snygg-Göte von Fornborgen och jag e så glad att jag e jag.Göööte!!! Det e maaat!! Vakna Gööööte!!! Va faan har jag drömt allt eller har det hänt???Det har nog varit en jobbig dag för husse. Han va nog orolig för mej. Nu husse ska vi ha Fredagsmys du och jag. Fredagsmys betyder att somna framför idol. Jädrans va skönt.

By the way!! Undrar ni om  husse bara har en tröja så e det fel. Han har fler, men den här tröjan har matte stickat till husse så det är hans mysarpysartröja. Fredagsmys= mysarpysartröja på. Ni fattar va???

Mysig Fredag på er alla mina vänner. Hej då bloggen!!! Vi syns i morrn!!!

Jag, en filosoferande colliepys!!!!Hur kommer det sig att jag e så jädrans gullig och alltid får som jag vill??? Det undrar jag över i bland.Jag brukar smyga på husse när han sitter och äter. JA för  att få smaka såklart. Husse säger alltid försvinn din tiggiga colliepys, du får i alla fall inte smaka.


Jag ler lite gulligt, blinkar lite blygt med mitt ena öga, det blåa så klart. Mitt blåa öga e mitt turöga.Som ni ser så funkade charmtrixet i dag också. Jag e ett jädrans charmtroll. Va??? Håller ni inte med. Hm!! Mitt självförtronde kan få sig en knäck. Tänk på det ni!!Jag skrattar gott!!! HAHAHA!!! Jag lyckade i dag igen. Husse det e på tiden att du fattar, du kan inte motstå mig. Jag e så gullig.Jag har inte bara varit tiggig och charmig i dag. Jag tog en repa i trädgården och upptäckte att hösten  inte kommit så långt här nere i södern. Jag fann en vacker rosenknopp och inte nog med det....Smultronblommor fann jag också i min trädgård. Det e härligt med höst. Det e härligt att vara jag. Jag känner mig så glad att jag bjuter på en liten gullig film. Vad säger ni om det. Va kul att ni e lite nyfikna. Den handlar om mig och min goskatt. Varsågod och njut. Det gör ju jag tralala.


Hej då bloggen!! Vi syns i morrn....

Nu får det vara nog!!!!!Nu får det vara nog!!! Precis så sa min matte till mig. Göte nu får du skärpa dig. Sluta sura, vad ska vi göra för att du ska bli glad igen?????Jag blir glad om vi åker till Bo Ohlsson i Tomelilla, för där får man ju mest för pengarna. Tänk om det finns en gul boll där. OK sa matte kom så drar vi!!!!Jippi!!! Framme vid Bo Ohlsson i Tomelilla. Kom igen matte vi går in och letar efter en gul boll...Nu blir jag så jädrans glad. Där i lådan ligger det gula bollar. Kan vi inte köpa alla som finns. Nähä! Varför inte då?? Om en skulle komma bort så e det ju bra att ha några i reserv. OK jag e glad om jag får en. Jag e så glad tralala. För jag e jag tralala. Nu sticker vi till mittimellanmatte och fikar. Kom nu matte, skynda dig!!!!I det här fina huset bor mittimellanmatte Carolina. Hon bor ju som en riktig prinsessa. Det passar bra för hon e min mittimellanprinsessa. Så det så!!!!

Jag verkligen älskar min PRINSESSMATTE. Hej Carolina!! Hur mår du idag??? Jag mår prinsessbra, sa Carolina, jag e så glad så jag har köpt en present till dig och en till matte. Fan vilken bra dag det här verkar bli!!!Tuggben till mig. Vad bra nu kommer min andedräkt dofta lovely. Vad vi ska pussas i dag. Jag tror att jag ska pussa alla jag möter, vad säger ni om det va???Matte fick en vacker orkide att sätta i det fina sovrumsfönstret. Matte säger tack underbara dotter CAROLINA som alltid pysslar om alla syskon och skräpiga föräldrar.Jag passade på att blogga lite hemma hos PRINSESSAN CAROLINA. Jag har tänkt mig ett jädrans, superlångt blogginlägg i dag. Jag utmanar dig PRINS TORSTEN kom igen nu, jag vill se ett jädrans långt blogginlägg. Hm!!! Vilken bra ide. Det blir spännande att se vad han ska hitta på!!!!Du Carolina, jag tar en liten powernap på din rosa prinsesskudde. Nappi natti!!!!
Nu drar vi hem matte, du, jag och den GULA BOLLEN!!!!Jag e så GLAD över min gula, fina boll. Matte du vet allt vad en liten gullig och fluffig colliepys behöver för att bli lycklig.
TUSAN VAD JAG E GLAD!!!!!Här får min fina gula boll ligga när jag inte leker med den. I fina fruktfatet. Fint ska det va!!!!Goa bästa mittimellanprinsessa CAROLINA!!!!Storasyster som älskar lillebror!!!!TRILLINGSYSTER!!!!Mittimellanmatte, prinsessa, storasyster, trillingsyster, duktig, klok, smart, estet, pysslig, älskvärd hur mycket plats har vi????Det e CAROLINA. Kan ni förstå det!!! Nu säger PRINSESSAN OCH JAG HEJ DÅ BLOGGEN, VI SYNS I MORRN!!!!Hej mina vänner!!! Jag e här, jag e trött, jag vill softa!!!!
När jag var liten så softade Stina och jag i mattes slitna och nedsuttna, men gosiga fåtölj.Nu får inte Stina plats. Den e min. Matte va precis på väg att sätta sig med kvällskaffet. Men oj då!!! Sisten hit får stå.Jag ska bara gnaga lite. Jag fick ju för lite mat i dag. Jag e en stor pojke. Jag behöver mycket mat annars äter jag på möblerna. Det kan ni välan ändå förstå!!!


Husse ska vi gosa???Jag kommer över nu. Det e väl ok?  Husse e du vaken??? Jag säger att jag kommer nu!!Faan va vi har det bra husse??? Vi e ju ena riktiga soffpotatisar!!!!Du och jag husse, vi e tamejtusingen speciella!!! Hur då tänker ni?? På ett väldigt fint sätt!!!God natt bloggen!!! Vi syns i morrn!!!
Hej Kathinka!!! Vi längtar efter dig. Vi kan väl höras på skype i morgon??

Hur kunde det hända???Hallå kamrater!!!! Jag måste faktiskt forsätta att älta va fan det var som hände igår. Den här bilden är unik, ett klick med kameran just innan jag tar bollen för sista gången.
Det här är en bild fylld av lycka och förväntan. Husse som känner att det här kommer att bli ett kast i världsklass och jag känner att det e jag som kommer att springa snabbast för att fånga bollen.En bild fylld av sorg och frustration. Hur går man vidare???? Jag har funderat och tänkt, vad ska jag göra???
Nu har jag kommit på det. När jag ska tänka på något som gör mig glad då tänker jag ju på mig själv. Min matte brukar kalla mig lilla fluffgubben. Det var väl ingen som skrattade? Jag gillar att kallas för fluffi, fluffgubben och annat rart. Så det så!!!!


Jädrans vilken fluffgullig colliepys jag e. Om jag inte va jag, så skulle jag vara ledsen. Visst vill ni pussa på min gulliga fluffnos. Inte!!! Du va mej en konstig prick!!!!Ser ni mej?? Jag har en nos med i allt som rör den här bloggen. Jamen det e ju min blogg. Här bestämmer jag. Nu börjar jag bli på bra humör igen. Förlorar man en gul boll så skickar man matte till den lokala supermarketdärfinnsallt butiken Bo Ohlsson i Tomelilla. Där får man mest för pengarna.Jag blir så spralligt glad när jag ser mig själv. Framifrån...Från sidan....eller bakifrån. Det spelar ingen roll jag e Göte en tusan till colliepys. Jag gör mig bra från alla håll. Ni håller välan med???? Om någon skulle tycka något annat så gör det inget. Jag vet i alla fall hur det är. Jag e bäst på den häringa bloggen. I min colliefluffiga, myspysiga värld. Jädrans vad glad jag e. Det känns bra!!! Jag e bra på att sprida glädje till mig själv. Sluta sura nu alla. Jag har ju sagt till er att ni ska säga FAAAN VA JAG E BRA!!! Det var väl skönt???


Ni som undrar hur vädret är här nere i Södern. Det här e väl svar nog. Vi mötte den här mannen på stranden i går.
Tro det eller ej. Varför skulle ni inte tro mig. Jag är ju en sannings sägande colliepys. En SSC.Hej Kathinka!!! Vad kul att vi kunde skypa i morse. Sköt om dig där borta i Australien!!!En gullig liten film där jag pratar med mig själv. Se och njut. Nu säger jag godnatt bloggen, vi syns i morrn!!!

En gul boll och en födelsedag!!!!Hej mattes pappa. Tänk att du fyller 98 idag. Jädrans vad glad jag är att jag e döpt efter dig. Familjen i  Onslunda hurrar hela vägen till Sollentuna...Helga vad ska vi göra idag??? Vad tycker du??? Jag tycker att du ska flytta på dig. Sluta fisa på mig äckliga snorcollie!!!Jag vill åka till stranden. Vi fick ju inte följa med i går. Om det finns någon rättvisa så drar vi till stranden!!! STINA om du ska få följa med så får du raka dig först. Förbövelen Stina!!!! Skärp dig!!! Bara för att du inte e kär i mig längre så kan du välan i alla fall tänka på hur du ser ut...Nyrakad. Nu drar vi!!!Stranden här kommer vi. Vi e laddade, vi e glada och jädrans sugna på strandbus!! Oh Yeees!!!!Släpp bollen skitpudel. Det e min favoritboll får jag den. Släpp för sjutton!!!Så där!! Fin gul boll i fin och gullig colliemun. Nu e allt rätt!!!Men va faan!! Någon måste verkligen älska mig. Hur kan någon veta att jag skulle hit. Hjälp!! Det kanske e en stalker.


Ska jag fnissa eller ska jag bli rädd????Nä!! Jag blir glad. I like it!! Det e välan klart att det ska stå Göte på våran strand.Bort vattnet, ta inte mitt namn. Jag e Göte en tusan till collie. Bort bara skit vatten.Drickapaus!!! Nä nu fortsätter vi vart e bollen????Kasta långt husse!!! Det längsta du kan och du ska se att jag tar den.Men husse för tusan!!! Nu har du kastat bort bollen. Den åker ut till havs. Fasen!!!En vacker men sorgsen film. Det här e på riktigt.Min boll e borta. PRINS TORSTEN jag tror att min boll kommer flyta i land på din strand bland Pungsillar och Pirayor. Snälla om du ser den, ta hand om den. Du kan välan skicka en bild i så fall. Tackar!!!!Så ja lilla gubben!!! Husse köper en ny boll, va inte ledsen.Hej då Götes blogg. Vi syns i morrn!!!  Nu ska jag trösta lilla colliepysen. Imorgon e han glad igen. Jag lovar!!!ATT BARA VAR JAG!!!!
I dag ska det bara handla om mig själv. Ja, jag five star GÖTE. Nu har jag delat med mig av min blogg till allt möjligt annat än det den ska handla om. Den ska handla om mej. Gullpojken, Mysgubben, Snygg-Göte en tusan till collie. Det e jag tralala!!!!Vad är det bästa att göra när man bara ska vara JAG???? Jo! Att åka till stranden. Idag bytte matte och jag  strand, det blev inte VÅRAN STRAND utan STRANDEN VÅRHALLEN. Jädrans vad mysigt!!På spaning!!! För bövelen, det kommer välan ingen inkräktare nu när jag ska vara jag. Tyst stör inte!!!Vem e du, frågade jag??? Jag heter Köttfärslimpan och får också va här!!! Va e du en köttfärslimpa???
Då måste jag äta upp dig.Så där ja, då har jag sköljt ner dom sista resterna av köttfärslimpan.Haha!! Jag bara skojade, det e välan klart att jag såg att det var en tax. Det var alltså bara ett skoj. Ni behöver inte anmäla mig till taxdiskrimineringsnämnden, jag har inga fördomar, det va bara ett skojs. Alla kan ju inte vara jag Snygg-Göte von Fornborgen en tusan till collie.


Ohups!! En vindpust och jag ramlar nästan i, skitmatte skrattar högt och rått. Va e du för en matte som skrattar åt mig. På min dag när jag bara ska vara JAG. Jag tror att jag blir förnärmad.Det e allt tur att jag står så stadigt i sanden. Det kunde ju gått riktigt illa. Jag tror allt att jag kanske  hamnat på Bornholm. Hur skulle det sett ut?????När jag myspysade runt på stranden så blev jag så himla glad, förvånad och lite fnissig. Någon hade skrivit mitt namn i sanden. Undrar vem som visste att just jag skulle komma till stranden i dag???Nu blir det film i min blogg. En gullig liten film på mej, från min dag, när jag bara skulle vara det jag tycker bäst om. Ja att vara Snygg-Göte en tusan till colllie!!!
HEJ DÅ BLOGGEN!!! VI SYNS I MORRN!!

Hej Kathinka!!! Hur mår du i dag??? Robin kom förbi han säger hej!!!!

Jag lever i en dröm!!!Matte e irriterad på mig i dag. Måste du sno runt bena på mig hela tiden, sa hon till mig. Tänk för det måste jag för jag e ju en sån typ. Ja snoruntbena typ!!! Det e välan inte konstigt med det. Inte nog med att hon sa så, hon har lagt in bilder där inte jag finns med och vill att jag ska skriva något fint om varje bild. Hur kul e det????Här är trappan ner till MIN STRAND. Det är den bästa trappan man kan träffa på. Tralala!!!!Väl fastgjutet i sanden på VÅRAN STRAND. Lika fatsgjuten som jag på den häringa bloggen. Det här e min blogg. Men vart e jag?????När vågorna möter sanden så blir det en BLUE MERLE känsla. Jag e som en strand. Vild, skummande vacker och alldeles magisk. Blev det för mycket nu. Nähä!!! Jag e ju GÖTE VON FORBORGEN en tusan till colliepys!!!Röd pil rakt upp kan betyda mycket. I mitt colliepysiga liv betyder det att mitt liv går rakt upp, det blir bara bättre, jag blir bara bättre, det här e ju min blogg, five star GÖTE.Jaha se där!!! Matte skulle skojsa till det med en bild på mej bakifrån. Det spelar ingen roll jag e lika jädrans snygg från alla håll. Så det så!!!!

By the way!!! Tycker ni att jag e dryg?? Va synd låt er istället inspireras. Säg till er själva, faan va jag e bra. Det var välan inte så svårt.

Hej då bloggen och hej då Bloggarprinsessan Pillan, Världens bästa Malin, Kooola underbara Britta, Goa superbraiga Elvismamman, (titta in där), Snygga farsan Eros med bästa Maria, Alla mina syskon som e lika snygga som jag. FORNBORGEN vilken jädrans bra KENNEL, sist men inte minst mittimellanmattecaroliiiina puss och alla andra som kanske tilttar in här. Vi syns i morrn!!!!

Hej då!!!

Hej Kathinka!!!! Hur mår du? Skriv en rad vetja!!!!! Kram från familjen!!!

I am back!!!!!Hej bloggen!!! Fasen vad jag e flitig. Vad har hänt i dag då??? Jo pudladamerna och jag drog till ÅSEN...Helga va trött så vi fick ta bilen. Onödigt kan man ju tycka, men va fasen e HELGA trött så e hon.

e

Hejsan ÅSEN här kommer vi!!!!! Höstigt vackert eller hur????Jag tänker gå dit ingen pil pekar. Det fattar ni välan. Jag e ju GÖTE VON FORNBORGEN jag går väl dit jag vill...Du där!!! Va inte du trött??? Väldans vad snabbt det gick över. Du bara luras, skitpudel!!!!BURKEN E SPARKAD!!! Jag ser dig dum pudel, nu e det din tur att leta!!Vad fanken ska jag gömma mig!!! Nä nu leker vi något annat. Herren på täppan. Jag vann!!! Jag e så jädrans bra. Jag e bara bäst.Helga nu drar vi hem och softar. Vi e allt ena riktigt softa typer.Gå nu fint fot mina kära PUDLADAMER. Nu när jag håller i kopplet. Draaa inte så förbaskat!!!!Matte vill som vanligt ha med en fin bild som hon har bestämt. Va då fint det är tillräckligt med fint in min blogg.
Tjenare Gullunge!!! Hur har du haft det idag. Där borta i Australien. Skriv och berätta!!! Hej då bloggen vi syns i morrn!!!


MYSPYSIGT, JA VISST!!!!Ännu en dag i mitt makalösa liv. Jag och mina tjejer är ute på en grå, höstig men myspysig promenad.Så fint vi kan gå med minimatte Rebecca. Vi e allt fina promenadhundar.Hallå Rebecca!!! Man måste se vart man går. Klantigt!!! Vi som går så fint. Detta missöde är helt och hållet ungens fel.Träffade KOLAN ut med vägen .Tjenare sa jag och gav honom en myspysig puss. Jag e en tusan till gullig collie!!!!
Så där ja!!! Nu e jag skitig, trasslig och underbart sunkig. Vem e det som bestämmer va????En liten myspysarvideo som handlar om mitt liv. Så här kan det se ut, en liten stund av mitt liv. Mitt underbara liv!!!!Matte tjatade, snälla GÖTE vi lägger in en vacker bild som jag har tagit i dag. Vacker det räcker välan med mig.

Hej KATHINKA!!! Vad ska du hitta på idag????


Titta gärna på vad jag gjorde i går. Först var jag på STRANDEN och sen hände DETTA.

Söndagsmys!!! Eller????Här ligger jag SNYGG-GÖTE VON FORNBORGEN och mystuggar på minimattes REBECCAS lilla hand. Mmmmm vad mysigt vi har...Mmmough!!! Jag e trött, jag e mysig och vansinnigt gullig. Faan va jag e bra!!!Ohh!! Jag känner dåliga vibbar i luften. Något e på gång.Jag e lurad, förnedrad och fullkommligt överkörd. Vi skulle vara skitiga oborstade och skabbiga.Husse!! Hur kunde du lura mig så??? Jag trodde att vi skulle vara sunkiga tillsammans???Ska man behandla en nästan adlig, jädrans go och fin och EXTRA ALLT COLLIEPYS så här????Nu e jag glad igen!!! Jag luktar gott, jag e mjuk och fluffig och alldeles underbar. Som vanligt alltså!!!Här e min nya lampa Moster Pillan. Vad tycks???Hej mattes unge KATHINKA!!! Hur har helgen varit i Australien????Stranden här kommer vi!!!!!Jisses vad jag har längtat. Stranden äntligen är vi här igen. Här på VÅRAN STRAND....Klantmatte säger STINA, ta med kameran utan batteri. Tycker ni kära bloggvänner att bilderna är av skitkvalitet så är det mobilkamerans fel.Vi har så jädrans kul här på VÅRAN STRAND. Vilken tur att vi åkte hit i dag.Hmm!!!  Såå nööödig!!!!För bövelen matte!!!! Man kan välan inte sätta in en sån häringa bild i bloggen. Inte riktigt rumsrent. Fy matte skämma ut mig så. Jag som är SNYGG-GÖTE VÄRDENS BÄSTA COLLIEPYS!!!!Strandfynd. Nää!!! Det är ju våran rygga!!!!


Stiina!!! Du får inte va så där gullig. Nu blir jag nog kär igen. SÖTNOS!!!Strandfynd!!!Mera strandfynd!!Jamen titta!!! Vad fint!!! Här ligger ju lite av mig själv. Det var ett tusan till strandfynd...Vad tycks??? Rätt OK bilder med mobilkameran. Matte för tusan det duger!!!Den här stranden är så himla häftig. Man vet inte från gång till gång vad man kommer att få se. I bland finns det nästan ingen strand.Så här såg det ut idag!!!Så här såg det ut när vi var här sist!!!Husse, matte och pudlamadamerna nu har vi haft en sån häringa tusan till dag.  Jädrans vad kul det är att vara SNYGG-GÖTE med stora bokstäver. LIVET E HÄRLIGT!!!!!!!!HEJ KATHINKA!!! HUR HAR DU DET????? SKRIV OCH BERÄTTA!!!!

Tjingeling mina bloggarvänner!!!Idag skulle jag ha deltagit i en skönhetstävling för UNGA HÅRFAGNA COLLIEPYSAR. Men hallå!!! Hur fasen skulle det gått till. Jag är ju ganska befriad från päls för dagen.Vi skiter i att va snygga sa husse. Nu ska vi vara lite skabbiga och fula. Fasen va skönt då behöver jag ju inte bada inte borstas bara vara mig själv.Hörrödu husse!!! Vi e ju så jädrans grundsnygga även om vi e skabbiga.Om jag inte va en COLLIEPYS utan bara en PYS....Så skulle jag också vilja ha en sån här tatuering som mittenhusse BENJAMIN har.

.

Till sist en liten hälsning till mittimellanmatte KATHINKA som har flyttat till AUSTRALIEN, om du tittar in på min blogg kan du välan skriva en rad. Hej då bloggen. Vi syns!!!!

Busan tittar in!!!Tjena BUSAN här!!! Jag har bytt boende. Tillfälligt bara, jag måste bygga om och renovera.Tjock VIRRE har vält en vägg i min lilla enrummare.Hmm!! Vad kattsingen ska jag göra i dag???Innan jag hittar på något KATTBUS får jag allt fylla på med energi. Vad musingen ska jag äta till frukost????Busanmysigt att läsa tidning och mumsa på ett ägg.Vad gillar ni äggkoppen????Slurp!!!Ha en bra dag och pussas mera!!!!

Tjena möss!!!! Busan är i närheten. Tror jag!!!Hej igen alla mina bloggvänner. En rolig grej hände mig i morse. Jag måste bara berätta. Vänta ska ni få höra...KATTIFNATT, KNASKATT, KATTASTROF ja kär katt har ju många namn. Vad har hon nu gjort tänker ni välan. När vi hade mysarpysarfrukost jag och mittimellanmatte Carolina kom Busan smygande och satte klorna i min ädla nos.

n

Först blev jag så här jädrans arg. Men sen började hon gosa och tvätta min öron. Jag blev både generad och lite glad. Katten är en lurig kamrat. Man vet inte vad hon tänker hitta på.Jag blev så hiskeligt förvånad så jag gav henne en puss!!! Vad säger ni nu va!!!! Jag e en makalöst gullig COLLIEPYS!!!Busan fick kattifnatt och svingade sig i lampan. Tok Busan!!!Det var en vanlig mysarpysar morgon hemma hos oss. Det är alltid något tok på gång. Vi är nog lite tosiga, vi här på våran gård. Nu säger BUSAN OCH JAG godnatt bloggen vi syns i morrn.


God morgon mina bloggvänner!!!!Mittimellanmatte CAROLINA och JAG har haft mysfrukost. Korvmackor och fil!!!!Mmm!! Smaskens!!! Fasen vad mysigt vi har. Så här skulle alla ha tralala!!!Ååh!! VAD GULLIG JAG ÄR!!!Vilken tur jag har. Det här mina vänner,  det är morgonmys....Va då?? Jag e inte alls bortskämd!!! Sluta sura STINA!!!! Håll dig framme när det vankas frukost...Tack CAROLINA!!! Vilken myspysar morgon vi har haft. Puss på näsan från en alldeles underbar COLLIEPYS!!!!

Det blåser,regnar och ruskar!!!!!Här ligger jag och känner mig lite deppig. Jag fryser och längtar till sommaren. Kom igen!!! Erkänn, det gör ju ni också!!!Jag va ute i hagen och snackade med ARABPRINSESSAN "DRAMA" Jag sa, vad faan tycker du om hösten????Det här tycker jag om HÖSTEN!!!! Du som är så himla bloggig kan väl lägga in lite sommarbilder. Det va vad ARABPRINSESSAN DRAMA sa till mig.OK!! Det kanske kan pigga upp mig. Vad fasiken kan vara bättre mot höstdepps än fina sommarbilder.Vad tusan har CHARLOTTE med sommaren att göra???? Jamen hon e ju ute och smyger i sommargräset. Fattar ni väl!!!!


Så vackert!!!!!Vi här på våran  gård, vi älskar MASKROSOR. Dom e så gula och soliga tralala!!!!!Mmmm smaskens!!!! TRONADA älskar maskrosor. Därför måste det ju vara bra att vi har så mycket av just den "BLOMMAN".NEJ DUMMA LILLA HÄST!!!! Det där är raps inte MASKROSOR. Fasen vilket vackert namn. "MASKROSOR"
Vatten till hästarna. Det behövs mycket vatten på SOMMAREN...Man blir så PUSSIG på sommaren säger Rebecca. Nä du!!!! Det är ju på hösten vi verkligen behöver pussas.
Förbövelen pussas mera. PUSSA MER!!!! Jag älskar pussar jag tror jag ska blogga om det i morgon.Fjärilarna trivs här hemma hos oss. Hemma på våran gård. Jisses vilken tur att dom hittade hit!!!!Mattes favoritblomma AKLEJA. På sommaren så är hela trädgården full av AKLEJOR. UNDERBART!!!!!Stina!! Du och jag i ett doftmoln av LAVENDEL. De du!! Det e sommarlycka!!!!Nu känner jag mig lustigt glad och rörd, ödmjuk och sommarlycklig. JÄDRANS VA BRA!!!! Tänk vad lite fina bilder kan göra. PUSS OCH HEJ DÅ!!! Vi syns i morrn kära blogg!!!!


Vad hittade jag????? Jag är inte riktigt säker!!!!Inte faaan va det hamburgare vi skulle spåra!!!!Mmmm!!! Vänta,  jag ska bara tugga klart!!!!Jag hittade pinnar, godis och HUSSE. Men hittade jag mig själv?????Nä!! Jag har ju för tusan tappat mig själv. Jag vet inte vad som händer. Vad händer???? Kan någon tala om för mig.???? Ska det va så här?????Det här kan vara den sista bilden på mig med PÄLS.  Finns det löshår för collisar????? SNYFT!!!


Hipp hurra!!!!!Idag sjunger vi och hurrar för minimellanhusse!!!!Du där!!! DU kanske inte visste att jag fyller 20år i dag.Goa, snälla VÄRLDENS BÄSTA SIIIIMON!!!!!Skitunge säger storebror!!!!!Du ska bara veta!!! Jag bytte faktiskt blöjor på dig när du var liten hälsar STORASYSTER!!!!!


Lillebror, Storebror, Skitunge, Gullunge, SingelSimon, Enling, Skvimpe, Simpe, kärt barn har många namn. GRATTIS!!!! Från stora FAMILJEN OCH FRÅN MEJ SNYGG-GÖTE!!!!


RSS 2.0