Snygg-Göte is back!!!Nu har jag firat klart. Inte för att det räcker med firande utan för att jag känner att ni längtar efter mig. Det kan tänkas att även jag har längtat efter er. Ja faktiskt så kan det vara så. Ni ser väl att jag har blivit äldre , klokare och självklart ännu vackrare. Jag börjar undra hur det ska sluta. När jag tänker på det så ler jag för mig själv. Jag  e ju så jädrans glad att jag e jag. Jamen det kan ni välan förstå??
Vad har jag nu pysslat med? Vad är det som har förgyllt min sommar? Vad är det som gör mig så jädrans stolt över mig själv? Häng med så ska ni få imponeras av mig och jag vet att ni alla vill vara min vän. Lugn och fin..... jag räcker till för alla.Vänta lite!!! Jag ska bara fika klart. Mmm smaskens!!! OK nu är jag klar.... nu ska jag berätta. Ni vet ju att jag har en liten kusin som heter Harry. Harry är en liten Sheltie som allra helst vill vara en Collie som jag. Jamen det är ju självklart. Jag lovade att det skulle jag hjälpa honom med. Hur har det gått??? Tusan så bra det har gått. Jag har bevis, jag fick faktiskt hjälp av en domare att jag är på rätt väg. Ni ska få se....Ni vet ju att jag har en tusan till glad svans. Det vill jag också ha sa Harry.....Så jag hjälpte honom lite på traven och vilken framgång vi nådde. Rulla ner lite så kommer det skriftliga beviset.Yes!!! Jag e så bra och pedagogisk. Visst???Det här är en colliepräglad sheltie. Jag har lyckats med allt.Präglat är ordet. Äh! Jag drar till med stora bokstäver. PRÄGLAT. Nu börjar ni kanske förstå vad som har hänt? Jag har ju förvandlat Sheltie Harry till en tusan till stilig Colliepys. Det kanske är fler som vill bli en collie? Hör av er för tusan. Jag kan verkligen rekomendera mig sjäv. Vill ni hälsa på Sheltiecollien Harry så titta in här.Sommaren har inte bara varit Harryträning och födelsedagsfirande nänä. Jag har faktiskt hunnit med att vara lite crazy ihop med Stina och Helga. Dom blir ju så glada när jag jagar och biter dom i öronen. Jag förstår inte varför. Jag tror att vi inte riktigt pratar samma språk. Dom pratar ju pudliska. Inte helt lätt att förstå. Jag blir skitarg när Jalle biter i mina öron. Det kan ju vara en viss skillnad när det e jag som biter. Troligen är det så!!!Annat som har tagit mycket av min tid är ju fölis. Jag älskar att hänga med Drama och fölis. Jag tror att jag bjuder på en bild till.Håll till godo!!!Den häringa finbilden har Dr X tagit. Nu blir hon glad när den fick vara med i min blogg.Det som mer har hänt är att husse och jag startat en klubb. Det är en klubb för oss bluemerleare. Än så länge så finns det bara två medlemmar. Det är jag och husse, men jag tror nog att Harry gärna vill vara med. Jag ska allt fråga honom. Matte hon får inte vara med men vill ju så jädrans gärna. Jag tror att hon kommer fubba sig in.Bra försök matte men det duger inte. Ska du vara med så får du allt bli bluemerlehårig, starta en egen klubb för tusan. Nu mina vänner så vet ni vad jag har sysslat med. Jag har fyllt år i flera veckor, men det häftigaste är allt att kusin Harry som föddes som en Sheltie har omvandlats till en colliepys. Vad lär vi oss om det???? Jo inget är omöjligt. Vill man något tillräckligt mycket så kan det uppfyllas. Harrys dröm att bli som jag har blivit sann.

Äsch nu har jag nog hittat på en del. Men det mesta är sant och på riktigt. Jag är ju vuxen och då måste man ju hålla sig till sanningen eller hur är det egentligen????
Killkram från en tusan till Snygg Colliepys som heter Göte och hej då bloggen vi syns när vi syns. Jamen det ser jag fram emot.


Tjena!!! Rävråttan in the house!!!Tjena alla Göte vänner. Idag tar jag hand om bloggen, Göte har inte tid, han firar fortfarande sin födelsedag. En dag räcker inte för en stjärna. Nä, det behövs flera veckor, ja kanske till och med en månad vad vet välan jag? Men   inte mig emot. Jag har gjort mig förtjänt av att synas här på bloggen. Häng med vet jag!!!Ni kanske tror att jag e ledsen över mitt namn Rävråttan?? Ni som tror det har fel.... Jag e så stolt över det fina namnet. När jag säger det riktigt många gånger på en dag så växer min nos några centimetrar. Räääävrrrrrååååtttttan smaka på det,  säg det och förundras över vad mysigt det känns.Ni kanske undrar vad vi gör på våran gård? Vill ni veta vad mitt arbete består av? Jamen det e väl klart, jag jobbar som dörrstopp. Finfint jobb kan ni tro. Man kan liksom slappa på jobbet.Tronada jobbar som kudde åt Rebecca.  ZZzzzZZzz!!!!När Rebecca har vilat klart så börjar hennes kuddjobb. Jag undrar om inte hennes jobb är den coolaste?? Fölkudde, mm vad gulligt det låter. När jag blir stor vill jag nog bli en fölkudde... nej för tusan jag ändrar mig jag vill ju få fast jobb som mattekudde så det så!Husses händer jobbar som kudde åt Smulan. Oh!!! Vad mysigt hon har det!!!! Här hemma på våran gård finns det så mycket mysigt att göra, men kuddjobbet är nog det mysigaste. Vad tycker ni???Jaha kära vänner, hm jag menar Snygg-Götes vänner det e väl vad vi har sysslat med i sommar, vi har kuddat och gosat och myspysat för det mesta. Göte försöker fostra mig men jag säger nej till det. Bestämt....Säger jag nej..... Jag vill bara vara Jalle.....Jalle Naturell, bra som jag e så det så!!!!

Göte hälsar tack som faan!!! Tack alla vänner som inte försvinner, som inte ger upp, som vet att rätt som det är så dyker han upp här hemma på sin alldeles egna, makalösa på gränsen till att man vill skrika yes yes yes BLOGG med stora bokstäver........ Jamen det e välan inget konstigt med det????RSS 2.0