Träningstips efter för mycket julskinka!Hejsan mina vänner! Här kommer jag in..... hm! Va faan! Jag e ju på väg ut ur bloggen. Nu blev det fel.  Jag ska inte springa ifrån er. Jag ska ju berätta om hur man går vidare efter julskinka och andra godsaker. Själv e jag ju smärt och vältränad. Men jag tänker hjälpa er och komma med lite tips om hur man kan träna så här efter jul.Du kan börja med att bli vän med en häst. Närma dig långsamt och vänligt. Fråga snällt.... Typ så här. Spring nu Tronada så ska jag jaga dig och nafsa lite i svans och has.  Hoho! Tronada har du knäck i lurarna eller? Spring för tusan.... Gör inte bort mig nu när jag ska komma med träningstips på min fina blogg. Så kan man börja. Ja det va på det hela en bra början på en ömsesidig vänskap med en häst.
Om inte hästen springer så fortsätter ni att be snällt. Varför inte förklara att det e för hästens skull. Typ så här. Tusan vad tjock du har blivit nu i jul. Lite svårt att ta det lugnt med havren kanske? Tronada det finns ett ord som heter lagom. Så svenskt och fint. Spring nu Tronada så ska nog magen försvinna, det tar bara 3 veckor. Du behöver bara äta lite mindre och springa en jädrans massa mil så kommer du lyckas. Jag hjälper dig. Spring!!!!Fy va sur du e Tronada. Du kan välan sköta din träning själv då. Jag springer vidare. Det finns andra som uppskattar min kunskap och fina hjälp mot ett bättre och lättare liv. Häng med så ska vi se vad vi hittar......Hej Stina ska vi ut och jogga? Eller bara jaga varandra och ha lite kul?Hon blev så glad. Det e inte ofta hon visar sån glädje.......Hon gav mig en kyss på kinden och sa tack. Tänk vad fint.....Ganska snabbt så tröttnade jag på Stina och ville vara lite för mig själv. Tänka lite på livet utan att störas av Pudladamer och annat otyg.Medans jag ligger och snackar lite med min favvo boll så kommer jag ju på att varför inte hoppa lite snöhäck nu när jag e i tränartagen.
Det känns som en utmärkt träning så här efter jul.Jag springer, nä jag flyger fram.  Det känns så lekande lätt.Det blir alldeles tyst. Det e bara jag och häcken.  För ett ögonblick så känns det som om jag går på ingenting. Ja, i tomma luften.Förbövelen det fanns ingenting. Jag försvann, allt försvann under mig. Det blev bara vitt, vitt och ännumera vitt.Jag tar mig upp med munnen full av snö. Jag spottar och flämtar efter luft.Äch! Det fattar ni välan att jag bara skojsar. Jag har ju bara larvat mig genom hela blogginlägget. Jag känner mig så skrattig och glad idag. Jag vet inte varför men det kan ju vara så enkelt som att jag lever. Jag har ju för tusan överlevt nyår. Visst va jag rädd, visst skakade jag och dreglade men sen va det över och det konstiga var att jag kände mig precis som vanligt.Nu vill jag passa på (med tanke på den makalösa bilden matte har lagt in här) att lipa åt alla som lägger så mycket pengar på smällare. Hur skulle det va att köpa en get eller en åsna för pengarna. Sååå många getter och åsnor det skulle bli. Tänk på det ni!!!!! Och när jag har tillfälle så vill jag också säga att varför inte döpa alla till Göte det skulle nog glädja vem som helst.Nu kanske ni tycker att jag har varit lite väl självgod och dryg. Så här kommer lite fler namnförslag.......Harry, Rudi, Torsten, Cruella, Britta, Fornborgen, Pillan, Älsa, Äster, Edith, Totti, Kulan, Elliot, Stella, Doris, Havanna, Greta, Wille, Hector, Ströveltorparn, Hillman, Illerson, Helga, Stina, MOSTER MÄRTA.......ja det finns såå många fina namn att välja på...........MEN!!!!!!!
Varför inte döpa geten till Göte det skulle den gilla!!!


RSS 2.0