Kärlek, kyssar och en födelsedag!!!!



Hej mina vänner!!! Hm, jag kanske inte ska skriva mina vänner. Det var ju så länge sen sist. Ni kanske inte finns kvar? Jag nöjer mig med att bara säga HEJ! Men jag är djärv nog att säga det med stora bokstäver. För vad ni än tror så är kärleken och självförtroendet på topp. Jag e bara så jädrans lat. Men i dag kan jag inte vara lat jag har mycket att tänka på. Jag ska dela ut kärlek och kyssar. Häng med så ska ni få se vilka som har turen att få känna på min kalla nos.



Puss på dig Jalle min bästa lilla lillebror. Han vet inte varför han får en kyss, jag ska snart berätta men han kan allt få vänta en liten stund.



Oups!! Nu blev jag lite blyg. Törs jag kyssa Carolina? Tänk om hon inte vill? Jag kanske inte är lika viktig längre? Hon har ju en egen liten valp nu. Vi har inte träffats på ett tag och jag känner mig så jädrans osäker på hennes kärlek.



Glöm allt jag skrev till förra bilden. Det är välan klart att hon vill ha en kyss av världens bästa colliepys. Puss på dig duktiga, fina, allra bästa CAROLINA och grattis till lilla SILAS din alldeles egna valp.



Hm, jag undrar vart hon hittade honom. Med närmare eftertanke så tror jag faktiskt att hon hittade honom i skogen. Det ser välan vem som helst att han är ett litet trollbarn.



Puss på dig Silas. Nu vet du också vem jag är. Jag e varm, mjuk och alldeles underbar.



Nu tillbaka till  Jalle. Man kan tro att han är ute på hal is ibland och det händer ju att han tokar till det lite då och då. Men jag skulle vilja säga att  för det mesta glider han  fint framåt i sitt liv och idag  fyller Jalle ett år.
GRATTIS bästa lillebror Jalle!!!



Helga skickar en riktigt blöt puss till Jalle. Hm, det va ovanligt? När tusan fick jag en kyss av Helga??? Nu är det ju så att bloggen e ju min så jag kan ju också smaka på den häringa pussen.  Smaskens!!!!



Tronada och Kolan säger kram på dig Jalle!!!



Alfred säger lite försynt grattis från mig och Charlotte och alla möss i stallet. Nu kanske ni undrar vem faan e Alfred??? Jamen det undrar ju vi också. Han e en uteliggare som har  flyttat in på våran gård. Jag passar på att säga VÄLKOMMEN Alfred!!! Kul att du trivs hos oss!!!



Jalle blev så jädrans glad när han fattade att han fyller och och så lycklig över alla kyssar så han ville ge tillbaka. Så puss på dig Rebecca från en tusan till hoppig och lycklig Jalle!!!



Så där ja mina vänner ni förstår välan att det har hänt en del i mitt underbara liv. Nya medlemmar som har utökat familjen. Jag blir på något konstigt sätt lugnare ju större flocken blir. Lyckan bara växer med varje ny medlem. Katt, råtta eller trollbarn, alla är så jädrans välkomna. Det känns faktiskt som om mitt hjärta inte har någon gräns.

Massor med kärlek och kyssar från världen bästa COLLIEPYS!!!

By the way!!! Ni fattar välan att Trollbarnets mellannamn är Göte......Jamen det är välan inget konstigt med det???

RSS 2.0