KÖTTBULLETRÄDETKamrater idag är jag lite skämsig. Jag skulle titta till köttbulleträdet för att se om karten börjat mogna. Jag skulle bara titta, inte smaka..... Jag sprang genom skogen mot  trädet fylld av mod och karaktär.  KARAKTÄR för att stå emot köttbullekarten. Det slutade inte bra. Jag smakade och smakade. Men sen besinnade jag mig. Jag slogs av en snilleblixt. Jag den lilla trädgårdmästaren ska allt försöka ympa in en köttbullekvist i trädgårdens stolthet...... Våran ROSENHAGTORN. Genialiskt tänkt.Så här ser jag ut när jag både är skämsig och nöjd med mig själv. En blandning av geni och galenskap.......Med kärlek och lite list så fick jag trädet att säga hej och välkommen till den fina köttbullekvisten. Små runda fina och väldoftande köttbullekart. Jag satt i timmar nedanför kvisten och bara njöt. Jag va stolt. Självförtroendet är på topp. Jisses vilken makalös colliepys jag är. Ibland undrar jag om matte riktigt förstår vilken tur hon har haft. Jag är ju en hund låååångt utöver den normala colliestandarden. Så synd att dom inte kan avla på mig. Men va faan det räcker med en Göte i världen. Så är det ju!!!!!Plötsligt händer det som inte får hända. Det kommer en stormvind från ingenstans. Det rister till i trädet och med ett öronbedövande brak så lossnar grenen och faller ner mitt framför näsan på mig. Kära nån tänker jag. Det måste vara ett tecken.......Mmm, smaskens.....glufs..... ett tecken på att trädet inte ville ta till sig köttbullekvisten. Ett tecken på att köttbullarna passar bäst i mitt gap.......Jamen visst va det så. Utan att jag gjorde något överhuvudtaget så  vips  så hade jag svalt dom. Nej, nej .....lugn Harry jag spottade ut tre stycken som jag tänkte spara till dig.Titta Harry så fina köttbullekarten är. Jag kanske ska gräva ner dom i smultronlandet tills du kommer ner.Faan heller!!!! Jag må vara en stjärna, en fivestar Göte, en COLLIEPYS MED STORA BOKSTÄVER. Men det finns gränser även för någon som jag.  Det är inte meningen att jag ska kunna stå emot. Jag är ju en hund för tusan.Nu springer jag vidare för den här gången. Lycklig för att jag är fullkomligt normal. Jag luras och ljuger. Jag ger med den ena tassen och tar med den andra.  Jag lovar den ena sekunden och sviker i nästa. Jag snackar skit men menar inte mycket med det. Jag älskar och hatar. Jag älskar köttbullar så mycket att jag tar alla själv utan att skämmas. Lev livet mina vänner utan att be om ursäkt.

JAMEN DET ÄR VÄLAN INGET KONSTIGT MED DET?????

Jag får välan blogga själv då!Tjena Göte här!! Jag ger upp. Jag efterlyser en ny blogghjälp. Matte hinner inte. Hon ska bara.....hänga med Silas....åka till sjukgymnasten .....handla.....göra allt utom att hjälpa mig. Finns det någon som vill hjälpa mig??? Jag får se förresten, jag ska försöka själv.Okej kamrater! Häng med på en morgontur på landet. Som ni ser så är jag kopplad. Lite pinsamt men jag har varit lite busig på sista tiden. Ni vet löptikar. Jag har blivit så jädrans förtjust i tjejer.Ni två som undrade om det fortfarande är vinter i Skåne.... här är svaret. Det är så mycket vår och så fina blommor att det knappt finns någonstans att pinka. Vi har blommor ända ut i vägen.  Jag tror faktiskt att vi är ensamma om det i hela landet. Ja det tror jag allt!!!Denna häringa vackra blomman växer faktiskt fritt i våran skog. Jag tror att den är på gränsen till fridlyst. Den har ett så kallat livskydd som ger brännstötar om man närmar sig. Så jädrans fiffigt. Det skulle jag behöva när Jalle blir för närgången. Haha..... så förvånad han skulle bli. Rulla ner ska ni få se hur man kan tänka sig att han skulle se ut. HIhihi!!!Ni förstår va?? Harry om du inte fattar så ska jag förklara allt för dig när du kommer ner på Torsdag. Tusan vad jag längtar.Jädrans vad jobbigt det är att blogga själv. Jag får allt sätta mig en stund och vila. Vilken tur att någon har ställt en bänk i skogen så att vi hundar kan vila när vi har jagat fåglar och annat otyg som rör sig. Nä nu skojade jag allt. Skulle jag jaga fåglar? Nä aldrig i livet! Jag e så himla snäll, jag vill ju vara vän med alla. Sån e jag. Fin och vänlig. Om inte jag va jag så skulle jag allt vilja vara vän med mig själv.  Ja, bästis helt enkelt.Jag va förbi köttbulleträdet men det va dåligt med köttbullar. Jag tror att dom kan slå ut lagom tills Harry kommer ner.Jamen det här gjorde jag välan riktigt bra? Jag klarar mig själv så det så. Bra collie reder sig själv eller varför inte Snygg-Göte reder sig sjäv. Så säger vi....

By the way!!!! Jallefjalle har skaffat en egen blogg. Han ville att jag skulle tipsa om hur man hittar honom. Men det skiter jag i. Här bestämer jag så det så!!!

RSS 2.0