Jag och mitt extraknäck!!!!Tjena !!!! Här ligger jag och e så jädrans gullig. Jag ligger och filosoferar över dagen som varigt. Va fan har jag gjort i dag???? Det frågar jag mig själv. Efter som jag pratar med mig själv så måste jag ju svara. Hm!! Jo, nu kom jag på. Jag och Busan har tagit hand om disken.Busan behövde bara ta en tallrik så tog jag resten. Faan vad jag e snäll!!!!Mmm!! Det här e ett bra kvällsjobb. Jag kan diska varje kväll. Vi behöver inte bråka om det här. Jag säger att jag gör det varje kväll. Hör ni!!!Håll undan tummen husse!! Annars så slinker den med.Så där ja!!! Sista tallriken. Nu e jag klar med med mitt finfina kvällsjobb. Vilken tur att jag har fått ett extra knäck. Undrar vad min lön blir. Nu kanske jag kan tjäna en massa pengar. Jag ska allt förhandla om min lön.Hörrödu Husse!! Jag tänkte snacka om min lön. Husse såg bara förvånad ut. Han fattade ingenting. Han sa ingenting. Allt blev olustigt tyst. Lön för vad då sa han efter en stund. Du har ju tjatat om att få slicka tallrikarna. Du tjatar, bönar och ber efter varje måltid. Det här inget jobb Gullpojken, det e en belöning.

Jaha så va det med det extra knäcket. Inget betalt men bra ändå. Jag tänker inte prata mer om lön. Jag vill ju inte att jobbet ska gå till någon annan. Nej för tusan, jag fixar det utan betalning jag e så jädrans snäll. Jag e en tusan till snäll collie. Jag e five star Göte. Ja det e jag de!!!!

Hej då bloggen, vi syns i morrn!!!Här har alla mina polare skrivit
Polaren: Tessan och "pälsbollarna"

ALTSÅ GRABBEN DU ÄR JU HELSKÖN!!

Snacka om självgod och härlig attityd,hmmm just därför jag VÄÄÄÄLDIGT sällan låter Primo skriva blogg för han har typ samma uppfattning om sig själv som du;)Du den där DrX skulle jag behövt här förra året när min kusin Gerhard von Snügg kom och hälsade på strax innan Jul...och det är en jäkligt lång historia....som gick som en följetång på bloggarna ;)eftersom han envisades att fara runt till mina bloggvänner och våldgästa!Tjing tjong Julkalsong!

2009-12-14 @ 23:59:49
URL: http://minahundarochjag.blogg.se/
Polaren: Tessan med "pälsbollarna"

Glömde...om du vill läsa om min jäkla kusin Gerhar von Snügg så kan du kolla här från förra året ( jag hade en annan blogg då)http://lagottokrullisarna.bloggagratis.se/2008/12/19/1210479-ouppfostrade-slaktingar/#kommentarer

2009-12-15 @ 00:07:21
URL: http://minahundarochjag.blogg.se/
Polaren: Torsten

Belöning, extraknäck....skit samma, jag har samma jobb och jag gör det gäääärna, blir så jäkla rent o fint när jag gör det!!!

Nu är jag uppe sent igen, men nu blir det sova av!

Sussa gott, diskande collie-pys!

2009-12-15 @ 00:07:58
URL: http://prinstorsten.blogg.se/
Polaren: alla strövelstorpslagottona

Efterdiska, eller fördiska, ungefär samma sak. Belöningen är lisom det att man får smaska i sej nåt gott.

diskpussar

2009-12-15 @ 00:31:57
URL: http://lagottoflickorna.se
Polaren: alla strövelstorpslagottona

Den där Gerhard har en bror som heter Günter Von Snügg, kolla in våran blogg den 21 januari i år så fortsätter historien.

pussar

2009-12-15 @ 00:42:36
URL: http://lagottoflickorna.se
Polaren: Carro

Du är allt fasligt hjälpsam och omtänksam, du!Puss gullgötzki!

2009-12-15 @ 10:47:24
Polaren: Filifjonkan

Hej Snyggingen, Aha fick du inte betalt enl normerna du får gå till hundarnas fackförening då så får han på nöten kanske blir satt i blockad du vet Göthe, Hihih.. klart du skall ha betalt minst ett par tallrikar till ju,,

2009-12-15 @ 12:49:14
URL: http://filifjonkan-se.bloggagratis.se/
Polaren: Valle Vagabond

Bra jobbat grabben, säger jag! Det där jobbet hade jag också förut, men nu har mina arbetsgivare bestämt att jag inte ska göra det nåt mer. Fattar inte varför de tagit bort det. Passa på att slicka tallrikar så länge du får!

Ha det gott!!

2009-12-15 @ 14:41:44
URL: http://vallevagabond.bloggagratis.se/
Polaren: Greta & Havanna

Hallå du duktiga colliepys. Vi är trötta i dag, matte har jobbat hela natten..och sovit hela dagen. Vi har varit ute i snön...vi har mycket snö...med lillhussen (som inte direkt är liten) Sen var vi jätteblöta och hade massor med snöklumpar i pälsen. Men då tog den stora lillhussen fram värmefläkten och tinade upp oss ;o)

Puss på er

2009-12-15 @ 15:26:36
URL: http://prinsessangreta.blogg.se/
Polaren: tuna

Snygg-Göte! Du jobbar bra. Fint extraknäck även om du inte får nån betalning. Jag fördiskar själv ibland, men bara ibland, jag vill helst varje dag för människorna får alltid mycket godare mat än dom jävla kulorna.

2009-12-15 @ 15:30:54
URL: http://tuna.bloggplatsen.se
Polaren: malte o snokas

å vilket gottigt extraknäck!! klart man gör sånt smörjobb gratis! en riktig colliepys e va du e!!

2009-12-15 @ 18:48:33

Skriv du också:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv här:

Trackback
RSS 2.0