Rapport från mitt hjärta!!!!Hejsan alla mina vänner!!!   Ni som flitigt tittar in och aldrig ger upp, ni som vet att jag kommer tillbaka. Ibland måste jag ju  pausa för ni får ju inte glömma att jag e ju bara en liten hund.  Ibland är det matte som inte riktigt orkar, jamen hon e ju faktiskt bara en liten matte. Men nu ska jag bjuda på lite djup och känslor. Varning!!!!  Ni som  vill ha kvar den bild som jag själv jobbat på att skapa, hoppa över dagens blogginlägg för ni kanske blir besvikna. Ok! Nu till helgens stora händelse. Häng med så ska jag försöka sätta ord på mina känslor.....Jag sprang som vanligt ut i stallet för att valla ut DRAMA till hagen men hon hade ju förtusan fött en unge. Jag blev så jädran glad och fullständigt överrumplad över mina känslor som svämmade över. Men jag samlade mig och sa grattis DRAMA fan va kul att du har fött en unge. Nu har ju JALLE en lagom stor häst att valla. Tusan va bra.Våran lilla arabprinsessa har anlänt. Två veckor försent. Hon e så liten, hon e så söt, jag blev helt varm i hjärtat. Ja ni vet som när jag hittade Jalle i sängen.Vi hade sån tur att Dr X va på besök annars hade det gått åt pipsvängen. Den lilla arabprinsessan ville inte komma ut på det sättet man ska. Nänä, upp och ner tyckte hon va bra. Men nej nu får det va bra sa Dr X på det där sättet lär du inte komma ut unge,  nu får du allt sammarbeta. OK sa ungen och kom ut.....Tusen tack Malin. Om inte du hade varit här, så hade inte hon varit här. Vi e så jädrans glada att du ville hänga en natt med oss i stallet.DRAMA du kan väl putta hit ungen så jag får hälsa?Tjena! Jag heter Snygg-Göte och e chef på den häringa gården. Om du undrar... så e det jag som bestämmer.Här ska du få en välkommen till oss puss. ...Mmm vad tycks??? Finfina grejer förstår du. Det e inte vem som helst som får pussa mig. Jag håller på mig. Matte har sagt att jag inte ska hångla runt hejvilt med alla. Men du, har du något namn???Vad jag heter?  Det är inte bestämt ännu.....Men så länge kan du ju alltid kalla mig för Arabprinsessan.Jaha mina vänner.... Ni fattar välan att jag e glad, lycklig och nästan rörd.... Vad jag ska döpa henne till det vet jag inte. Men så länge kallar jag henne för min lilla ARABPRINSESSA med stora bokstäver....Tooorsteeen!!!  Tänk inte tanken.....  Jag e inte fjollig....  Edith, visst gillar du när jag är så här känslig och mjuk??  Ni förstår mina vänner jag har kommit i kontakt med mitt HJÄRTA.  Jamen det e välan inget konstigt med det????


Först....bäääst....och vackrast!!!God morgon mina vänner!!  Här springer jag rätt in i min blogg lycklig och sprudlande som bara den.  Klockan e sju på morgonen och vi är redan på stranden. Det e varmt, vackert och allt är rätt.  Jag, ettan först och Jalle tvåan efter.  Nu tänker ni, jädrans vad pigga dom är. Javisst e det så!!!!!Idag Jalle e det Lördag och i stället för lördagsgodis så ska du få känna på att vara etta. Det blir ditt godis. Tusan vilken snäll storebror jag är. Om jag va lillebror så skulle jag vilja ha mig själv som storebror. Såå mycket jag skulle trivas med det. Ja det säger jag er. Edith,  min fina prinsess vän, visst skulle välan du vilja ha mig som storebror?? Nä nu kom jag ju på det. Du vill ju ha mig som fästman, visst???Ser ni!! Jag håller vad jag lovar. Jalle får bollen och jag springer bredvid. Vad tycker du gudmatte, så fin och snäll jag e??? Jag tränar inte bara Jalle utan jag tränar mig själv. Tänk vad nöjd jag e med mina framsteg......Nu mina vänner har jag nått slutet på min vänlighet. Njut av den häringa bilden på Jalle för nu vill jag ta tag i min blogg, mitt liv och främst mitt EGO,  ja,  jag va tvungen att skriva med stora bokstäver  för att stärka mitt dalande självförtroende. Puh!!! Vad det sliter på kroppen att vara snäll.Ge hit min leksak unge....annars.....hm, tror jag att jag kastar dig i havet. Jalle för tusan du ska vara efter mig. Jag har ju lärt dig att STÖRST GÅR FÖRST, ELLER BÄST VINNER. Jalle det e inget jag har hittat på, det e så och ska så vara.......Mycket kanske jag hittar på men inte det här, nä, nu e det på riktigt.Jaaaallle!!! Kom ska du få bollen....HIhi..Lite till Jalle.... Så ja, kom igen då, lite längre ut. Feeegis!!!!Hjääälp!!!!! Rädda mig!!!!!Husse, matte jag håller på att drunkna.....Sluta sura nu Jalle. Du lever ju... du e långt ifrån drunknad. Jag skulle kalla det tassblöta och inget annat. Kom nu så ska jag lära dig ett alldeles nytt spjättspjång. Det e mitt allra bästa som du ska få av mig. Jag kom på det just nu. Vi kan kalla det för Sandskogens spjättspjång, jamen det gör vi, då kommer du alltid att tänka på denna häringa fina morgonen med mig på stranden.  Vad tycker du Jalle???Kom nu då lillebror. Jag ser ju att du inte vill sura mera. Kom och lek med mig.  SNÄLLA JALLE med stora bokstäver. Nu blev du väl glad???? Det  blev i alla fall jag.Sluta skvallra Jalle..... Jag har ju nästan sagt förlåt..... Vad mer kan jag göra?Jag vet inte riktigt vad som hände denna morgon?  Jag skulle ju bara vara snäll storebror men något gick fel,  men hur gick det fel?? Jag har ju bara varit mig själv och det kan ju för tusan inte vara fel. Nä vet ni vad!!!
Nu ska ni få se hur jag avslutade våran strandmorgon. Jag vill dela med mig av mig själv till Sandskogen och Ystad så jag lämnade det bästa jag kom på...... Ja ni får gissa vad......Nu mina vänner så har morgon gått vidare till kväll och visst e vi vänner  Jalle och jag.  Storebror och lillebror, ettan och tvåan vänner för livet  så är det. Tusan va glad jag e att han finns...Va! Sa jag verkligen detta???? Matte nu får du ge dig. Jag kan ju framstå som fjollig. Du skriver ju ord som inte kommit ur min mun. Tro inte på henne. Sluta skriv kvinna nu räcker det.... Hör vad jag säger!!!!  Jag e Snygg-Göte von Fornborgen en tusan till fivestar colliepys med extra allt.....

Jamen det e välan inget konstigt med det????


RSS 2.0