Katten katt e frisk. För frisk!!!Katten Katt e galen. Hon e överallt, jag hittade Katten Katt i taklampan, jag frågade vad faan gör du i lampan, strunt i det du skrattade katten och for vidare.Jag tänkte chilla lite i mitt fina finrum för jag behövde lite lugn och ro. Men vad får jag se, jo Katten Katt dingla runt i fönsterstjärnan. Nu börjar jag bli lite orolig. Jag ska nog ringa till Dr X det här kan inte vara normalt.Dr X var ute på ett sjukbesök så jag lämnade ett meddelande. Hjälp!! Ring upp så fort du kan. Katten Katt e inte som vanligt, Katten Katt e galen. Släpp min svans!!!!För bövelen!!! Nu räcker det. Mitt tålamod har en gräns. Nu e den nådd. Matte ta bort Kattkräket, yes, nu ringer det,  måtte det vara Dr X. Matte, jag svarar!!!Nu vet jag vad det e för tok med Katten KATT. Hon har fått för mycket majonäs. Katten Katt e ju för tusan majonäspåverkad. Det e inte hennes fel att hon har tokat sig i dag. Det e majonäsens fel. Tänk på det kamrater man kan bli lite tokig i hatten av majonäs om man e känslig. Vilken tokig dag. Jag tror att jag går och gosar med Stina, hon älskar mig, hon älskar att gosa med mig. Jag e nog det bästa hon vet.Åh!! Vad gosigt vi har det, så här myspysar vi varje kväll. Vi e ena riktiga myspysisar....Ja ni ser ju själva, hon fullkomligt avgudar mig. Jag e en mycket älskad colliepys. En tusan till collie!!!Den här vackra rosen växer faktiskt just nu i min trädgård men det e nog den sista för i  år. Ha nu en pysmysig kväll, ät inte för mycket majonäs ni kan bli lite tokiga i hatten. Det skulle kanske vara kul vad vet jag.

Hej då bloggen, vi syns i morrn!!!!!

Här har alla mina polare skrivit
Polaren: Malin m prickarna

Oj, vilken galen katt! Hon är ju nästan som Busan ,-).

Som tur är så gillar jag inte majonnäs, så jag slipper klättra i lamporna - jag har ju höjdskräck så det hade inte gått så bra.

Vad mysigt ni har det du och Stina och vilket stort leende hon gav dig... för det måste det väl ha varit? (säger jag som har skrattande dalmatinrar)

2009-12-12 @ 22:11:18
URL: http://vetmalin.dinstudio.se/diary_8.html
Polaren: Torsten

Hallå! Katten Katt har gått och blivit hög på majonäs....hehehe....det var nästan läskigt ju!!! Jäklar vad STina avgudar dej, man blir nästan avundsjuk ju...

Hörrudu, jag har sovit framför TV'n jättelänge, vaknade och var tvungen att kolla bloggen, därför är jag uppe än....GÄÄÄÄSP, men nu tar jag sängen!

Sov gott, grabben, vi hörs imorgon!

2009-12-13 @ 01:07:54
URL: http://prinstorsten.blogg.se/
Polaren: Greta & Havanna

Fasiken vad roligt ni har hemma hos er. Vi var själva i går, på eftermiddagen. Folket var på kalas, och vi fick inte följa med. Katterna Nisse och Liona är inte hundvana. Alltid dessa katter, dom kunde väl ha gett kattuslingarna en burk majonäs så kanske de trott att vi också var katter. Det kunde ju ha blivit jätteskojsigt, riktigt majonässkojigt. Men i stället fick vi vakta huset. Det som vi "stora" hundar är jättebäst på. Skrämmer bort vem som helst.

Ha en go mysardag Puss

2009-12-13 @ 09:58:20
URL: http://prinsessangreta.blogg.se/
Polaren: malte o snoken

å va mumsgosigt ni har där i soffan! men ? är det lite tänder vi ser? kan det ju inte va... du är ju en sjutusan till colliepys ju!

glad lus-fia

2009-12-13 @ 10:24:36
Polaren: malte o snoken

hallå colliepysen! vi vet att det är fint väder i skåne för vi bor oxå i skåne!! fintväder-pussar

2009-12-13 @ 12:12:52
Polaren: Edith

Vilket schå du har med Katten Katt. Han är ju mer vild än tam. Stackars dig. Det måste ha varit en riktig pärs. Men sen fick du som tur var veta anledningen till denna enorma aktivitet - majjon. Man kanske skulle ta sig lite majjo när man känner sig hängig, eller ... Ha' en bra Lucia!

2009-12-13 @ 12:43:08
URL: http://parisercollie.blogg.se/

Skriv du också:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv här:

Trackback
RSS 2.0