Tidig morgon, vem faan vill synas då???Hej på er mina bloggvänner. Visst e det välan så att även om man e snygg så vill man ju inte alltid synas på bild. I dag va en sån dag. Jag ville inte att matte skulle fota. Jag sprang undan, försökte gömma mig bakom vart enda grässtrå men hon va överallt.Efter ett tag började jag tycka att det va lite kul, ja som en rolig morgonlek typ.... Ja... kom igen då matte, försök att ta lite snygga bilder. OUPS!  Det kom visst lite kvistar i mellan.Det här blir välan en tusan till bra bild?? Va e du inte nöjd? Ris eller ros spelar välan ingen roll. Bakgrunden e näst intill perfekt. Ja, jag e ilallafall nöjd. Jag e ju ett tusan till snyggt foto objekt.När jag tittade genom risbusken så började det rycka i ena tassen. Jag kände att det började pirra i nosen. Ja som när jag säger voffelitass, ja typ samma pirr.Jag fuktade min ädla och vackra collienos med tungan. Kände att nu händer det något. Jag måste nog rap(p)a lite. Jag känner mig tvungen. E ni beredda. OK....Jag börjar med ett bluurp!!!Ja det e ju en RAP. Nu börjar jag.

YO! Jag e Göte von Fornborgen det e jag, det e jag......Ni kan kalla mig SNYGG DOGIDOG det blir bra.....Visst vill ni väl alla va jag, det e bra....men det finns bara en som e Göte och det e jag tralala.....Matte va tycker du om min morgon raap??? Jag känner glädje i hela kroppen, fan va jag e påhittig. Jag e nog den påhittigaste colliepys som jag känner.Götepetter vad jag känner mig nöjd. Jag känner att jag ler med hela långa nosen. Jag ler av lycka, jag ler av en makalös känsla som slog ner i min vackra kropp. Jag ler för att jag e Göte, jamen det e välan inget konstigt med det!!!Här har alla mina polare skrivit
Polaren: Totti

Jösses, vad du är tjusig, särskilt på den första bilden. Du skulle passa som omslagspojke till ngåon glassig tidskrift! Och vilket fint leende du har. Varmt och ödmjukt. Du är allt en tusan till härlig colliepys.

2010-04-14 @ 22:04:00
URL: http://www.tottskrutten.bloggagratis.se
Polaren: Britt Marie & Rudi

YO Göte! Du är den coolaste killen...i hela Tomelillen...Snygg som faan...grabben hela daan...

Killkraam!

2010-04-14 @ 22:24:53
URL: http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com
Polaren: strövelstorpslagottona

Hahaha, du är då bara för skön. Ge ut den rappen på cd så köper vi den.

pussar

2010-04-14 @ 23:00:06
URL: http://lagottoflickorna.bloggplatsen.se
Polaren: Harry

YO! Ja e Harry, Harry, Harry boy, coolaste Sheltien i stan. Jag har varit på rymmen, ja har varit på rymmen, coolaste lilla rymmaren..de e ja..de e ja.

2010-04-14 @ 23:09:41
Polaren: Elliot Kung af Upphärad

Ja jäklarns vilken bra raap Göte. Och nu har den smittat av sig till Harryboy oxå. Vi kanske blir raapsmittade hela högen här på bloggen :-)

2010-04-15 @ 01:46:06
URL: http://www.kulan.bloggplatsen.se
Polaren: Torsten

Yoo, rappar-Göte!!! Fy fan, va du är snygg bakom alla strån o kvistar!!! Dom syns ju inte ens! Du är min idoool, Göte, för du är cool, lycklig o glad :D

Digg-diggeli-diggar-dej!

2010-04-15 @ 07:46:54
URL: http://prinstorsten.blogg.se/
Polaren: Carro

Du är ju såklart bäst på allt, sån är ju du! Puss lilla fluffis, vi ses snart hoppas jag!

2010-04-15 @ 09:02:54
Polaren: Wille

Jo du, jag är en annnan som gärna också gömmer sig bland buskar när matte plockar fram kameran.

Men vadå som fotomodell måste man ju få välja när man ska fotas, både av godkända och av paparazzi fotografer.

2010-04-15 @ 10:33:36
URL: http://willebus.bloggagratis.se
Polaren: Edith

Hej Göte, vad synd att vi inte träffades i Lund. Det hade varit toppen. Jag visste inte att du bodde så nära den stan. Hur som helst ... jag är tillbaka i den franska storstan och det känns helt ok. Har varit ute i arla morgonstund och traskat runt. Följde med matte till bageriet och köpte baguette som vanligt. Jag får alltid smaka tre små brödbitar. Det är mumsigt. Sköt om dig och ha' det så bra! Colliekramar

2010-04-15 @ 11:23:52
URL: http://parisercollie.blogg.se/
Polaren: Cruellas sida

Vilken låtskrivare du är..om du skriver låtarna så sjunger vi tillsammans..du har väl sett o hört klippet när jag sjunger ? Vi skulle ju bli bästa teamet..Yo

2010-04-15 @ 23:35:09
URL: http://crllaue.blogspot.com
Polaren: Valle Vagabond

Tusan så fina bilder du har på din blogg! Man blir glad av att titta bara. Att du sen kan rappa också .... ! Hörru ha en fin helg med dina folks!

2010-04-16 @ 15:20:11
URL: http://vallevagabond.bloggagratis.se/
Polaren: Britta

Yo my man - what´s goin´down?Här ere fullt ös,

snart e man medvetslös :0)

men vi jobbar på, jobbar på,

på söndag ere västgöta-MH, MH!Göte my man - give me five!2010-04-16 @ 18:37:04
URL: http://www.oxberget.se
Polaren: strövelstorpslagottona

Trevlig helg på dej Snygge-Göte

pussar

2010-04-16 @ 22:54:51
URL: http://lagottoflickorna.bloggplatsen.se
Polaren: Harry

Jag vet inte riktigt vad du menar...Göte. Du har ju sagt så mycket, det börjar bli lite svårt för min lilla valphjärna att sortera allting. Men jag har för mig att du sa att jag skulle försöka rymma, för det gör alla stora killar någon gång. Och jag kan tala om att jag lyckades ganska bra. Tog mig ut genom dörren, ja jag öppnade faktiskt själv, sen ut på gården, under grinden. Men faan, där fångade grannen upp mig. Nu är dörren låst för jämnan. Funderar lite på hur man ska komma åt att vrida upp låset. Har du något förslag?

2010-04-16 @ 23:06:44
URL: http://prinsessangreta.blogg.se/

Skriv du också:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv här:

Trackback
RSS 2.0