Jag e tillbaka!!!!Hej mina bloggisar och annat smått och gott. Hur faan mår jag undrar ni kanske??? Tackar som frågar.... Jag ska göra en liten kroppslig kontroll. Häng med vet jag. Det kan välan vara roligt, en äventyrlig resa från nos till svans. Då kör vi!!!!Min vackra, ädla snok. Som ni ser inte en rispa. Lika vacker som alltid. Varsågoda det e bara att passa på. Jag menar att pussa på. Min nos skickar tusan så goa pussar till alla som vill ha. Ja förtusan ta en till. Slurp, ja ja nu räcker det Malte och Snoken jag får ingen luft,  puh!!! Taxgrabbar jag måste ju andas. Nu vandrar vi vidare i och på min kropp...... Hallå!!! Nu får ni allt slita er. Vi kan pussas mera en annanan dag...Se där en hel och ren, mjuk och gosig Göte tass. Havanna och Greta vilken tur att ni skickade tasspussar till mig.  Om det finns fler som vill ha tasspussar så hör av er till mina kusiner.


Jamen se där baktassarna mår ju också bra fast jag sprang så många mil. Jag e en tusan till tålig colliepojke. Nu e vi snart klara. Vad mer kan vi titta till. Jamen nu vet ja . Kom då!!! Vi e inte klara, vi har en mycket viktig del kvar....Vad tycks??? Inte kan man välan tro att denna fluffiga, ullgulliga svans har släpats runt i halva Tommelillas kommun. Nu mina vänner har vi gått från nos till svans och som ni ser så ser det jädrans bra ut. Jag e hel och ren, men hur mår mitt hjärta och hur mår min själ????Jag mår ju för tusan bra. Jag säger som min finske vän Penti... Nu jag känna lycka börja komma.. Ja det e sant!!! Jag e piggare, gladare och jag börjar känna igen mig själv. Jag e så jädrans glad att jag har kommit tillbaka. Faaan, vad jag har saknat mitt dryga jag. Nu säger jag hej och välkommen tillbaka. Det va välan tusan så kuligt att jag hittade tillbaka till mig själv. Ni vet ju att jag trivs ju så bra med att vara jag. Vem skulle inte vilja vara Snygg-Göte von Fornborgen en tusan till snygg coliepys. Nu mina vänner kan jag säga att vi syns i morrn. Vilken jädrans tur för både er och för mej...  Jag e så glad tralala för jag e jag tralala....

Hej då bloggen vi syns i morrn.

Här har alla mina polare skrivit
Polaren: Prinsessorna

Så skönt käraste colliepyskusin, att du är tillbaka. Dryg, självgod och snyggare än snyggast. Som vi har väntat. För säkerhets skull så pussar vi lite till på dina fina stora tassar, puss puss puss puss.........

2010-01-05 @ 18:14:59
URL: http://prinsessangreta.blogg.se/
Polaren: Filifjonkan

Hej på dig "långnäsan" så bra att du är i trim igen. Du får godkänt besiktningsprotokoll inga tvåor här inte men ok en liten 1 på själen ännu då kanske men den släcks av sig själv sen förstår du gosse. Ja då snygg är du. Du får sussa så gott sen vännen puss på svanstofsen då.

2010-01-05 @ 20:22:07
URL: http://filifjonkan-se.bloggagratis.se/
Polaren: Edith

Snygg-Göte, jag är så glad att höra att du är samma gamla fina och trevliga Snygg-Göte som vanligt. Oro har fyllt min själ ett par dagar ... men nu är jag helt lugn. Snygg-Göte is back! I morgon gör jag ett nytt försök med åsnan. Pariserkramar från en långnäsa.

2010-01-05 @ 20:22:46
URL: http://www.parisercollie.blogg,se
Polaren: Tessan med "pälsbollarna"

Men så härligt att höra Göte, och tack för kroppsvandringen...nu kan vi alla sova lungt när vi ser att allt är på plats och som det ska va! Visste ju att sången skulle hjälpa:)Jag kom på en sak...jag har ju en kompis på Malmövägen i Tomelilla!

Puss på din vackra låååååånga snok!

2010-01-05 @ 20:48:14
URL: http://minahundarochjag.blogg.se/
Polaren: Carro

Himla tur att du är gladare! Puss lilla älskling!

2010-01-05 @ 20:55:00
Polaren: Britta

Göte - nu är själen din åter i trim,

jag skickar ett litet glädjefyllt rim.

Göte - allas vår härlige, snygge superpys

de´e´sant - verkligen inge´nys!

Lev nu livet i lek, men även i lugn och ro,

Flickorna flickers skickar pussar, må du tro!2010-01-05 @ 23:02:06
URL: http://www.oxberget.se
Polaren: strövelstorpslagottona

Alltså, vi säger bara att varenda del av dej är det snyggaste vi sett i Collieväg. Vi pussar på varje liten bit på dej.

pusselipussar

2010-01-05 @ 23:17:55
URL: http://lagottoflickorna.se
Polaren: Elliot och Kulan

Gött att du är tillbaka Göte, jag har saknat din ödmjukhet :-). Ja, där sa du nåt, kanske dax att skaffa livvakter hmm...

Elliot

Kung af Upphärad

2010-01-05 @ 23:58:30
URL: http://www.kulan.bloggplatsen.se
Polaren: Jeanette

Hej Göte hoppas du vilar dig ordentligt och tar det lite lugnt efter din färd nyårsafton.

Colliehälsningar från Jeanette och faster Zazza!

2010-01-06 @ 09:55:00
URL: http://www.ikkatorpet.se
Polaren: Totti

Men visst skulle det vara kul med Snygg-Göte i två upplagor. För mycket av det goda är alldeles lagom!

Och tänk, åtta snygga tassar att pussa!

2010-01-06 @ 11:33:27
URL: http://www.tottskrutten.bloggagratis.se
Polaren: Totti

Förlåt om jag blir tjatig, men här kommer ett inlägg till. Kollade just in din härkomst och såg att din mormor är mamma till min kompis Snygg-Bailey. Världen är bra liten.

2010-01-06 @ 11:39:57
URL: http://www.tottskrutten.bloggagratis.se
Polaren: cecilie - bloggvärldens mest musikfyllda blogg

aww så söt hund! :D

2010-01-06 @ 12:02:04
URL: http://ceciliesjostrand.blogg.se/
Polaren: Sofia

Bli veckans blogg? Få mer besökare? Besök då min blogg och läs hur du kan bli det. http://SofiaJepsen.blogg.seDRAR EN PÅ SÖNDAG!

2010-01-06 @ 12:33:15
URL: http://sofiajepsen.blogg.se/

Skriv du också:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv här:

Trackback
RSS 2.0